Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka88888

Co myślicie o farbowaniu włosów szamponem koloryzującym?

Polecane posty

Gość paulinka88888

Czy pozwolilibyście swojej córce w czasie wolnym od szkoły ''zafarbować'' włosy szamponem koloryzującym? Moja mama uważa, że jestem za młoda i że nie wyjdzie tak ze mną na ulicę. Nie rozumiem tego. Nie jestem na tyle głupia, żeby walnąć sobie jakiś platynowy blond albo czarny na stałe i chodzić tak do szkoły.. Jednak sądzę, że teraz, na święta niczym złym nie byłoby zafarbowanie jakimś jasnym brązem (mam włosy ciemny blond). I przecież kolor schodzi góra po 8 myciach (są takie od 4-8) Nie rozumiem, co w tym złego.. Moje koleżanki bez problemu na wakacje albo ogólnie kiedy nie ma szkoły sobie farbują szamponetką albo właśnie szamponem koloryzującym.. Co o tym myślicie? ps. Mam 15 lat.

Gość maleńka1991
po co ty chcesz to robisz? ostro sztucznie to wygląda. nie marnuj sobie włosów na takie głupoty.

Gość maleńka1991
twoja mama zresztą się boi że jak na to ci pozwoli to niedługo będziesz ją namawiała na normalną farbę do włosów a potem coś jeszcze tam sobie wymyślisz. nie dziw jej się

Gość paulinka88888
Ale moje znajome też sobie farbowały i moim zdaniem wyglądało super i wcale nie sztucznie. Nie chodzi mi o te tapeciary, które sobie farbują na jakiś ciemny kolor i wgl, wtedy wygląda to sztucznie.. a ja chciałam taki delikatny brąz, chociaż trochę zmiany na święta.. ale najwidoczniej moja mama tego nie rozumie.. a jeśli chodzi o farbę to nie mam zamiaru, wiem że strasznie niszczy to włosy.

Gość aa1
ile masz lat?

Gość dfkhpmnkarm;
wow 15 lat ^^ jak ja tyle miałam to farbnelam sie i mamie pokazalam po fakcie i tyle... Szamponetki rzeczywiscie szybko schodza.. w tym wieku wiele osob tak sobie papra włoski. Ja napewno swojej córce (jak ją kiedys bed miała hihi) pozwolę ;D

Gość 12345654321
Ja szamponetki polecam. UZywam ich raz w miesiacu jako odzywki do wlosow nie dosc ze nadaja kolor to odzywiaja po takiej koloryzacji wlosy wygladaja na zdrowsze tylko trzeba wybrac dobra firme a nie jak as np Malwe czy Joanne. Moja fryzjerka tez potwierdza ze po szamponetkach mam zdrowsze wlosy. I wiesz co 15 lat to nie jest malo mnie sama mama zaprowadzila do fryzjera w wieku 16 lat i zaproponowala farbowanie.

Gość ja jak mialam
15 lat to mama sama mi farbowała włosy w domu po raz 1 ;) Nie widze w tym nic strasznego, jeśli nie będzie to jakaś drastyczna zmiana, to dlaczego nie ? @12345654321 - z jakiej firmy szamponetek używasz ?