Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxen666

Kto sie czuje nieszczesliwy i ma ochote sobie poplakac...

Polecane posty

Gość roxen666

Czasami tak mam, ze nic waznego w moim zyciu sie nie stalo, nic szczegolnie sie nie zmienilo, wszystko jest tak jak bylo 2, 4, 7 dni temu, od tygodni jest tak samo a dzisiaj nadszedl ten dzien, wlasnie dzisiaj samotnosc i nieszczescie doskwiera mi bardziej niz zwykle, nie wiem czy to jakis cholerny uklad planet, czy po prostu nazbieralo mi sie tyle drobiazgow, ze w koncu musialam wybuchnac, wyrzucic to z siebie... zawsze co jakis czas musze sobie poplakac, w tym momencie nawet blachosta doprowadza mnie do placzu, czuje sie beznadziejnie. 'Niefajnie jej z tym, nie pytaj czy jej fajnie'

Gość hmmmmmmmm233
ja. już zaczęłam płakac.. życie wali mi się na łeb i to od dłuższego czasu :/

Gość roxen666
Wódka tu nic nie da, tutaj trzeba sie wyplakac i juz.

Gość roxen666
hmmmmmmmm233, a co sie stalo? opowiedz jak chcesz

Gość hmmmmmmmm233
matura sie zbliża a ja czuje że jej nie zdam a wtedy juz po mnie.. Nie mogę skupic się na nauce, poniewaz niedawno dowiedzialam sie że mój chłopak z ktorym bylam 2 lata od dawna mnie zdradza a aj nadal go kocham i teraz myślę tylko o tym jaka to jestem beznadziejna.. najgorsze ze podczas gdy z nim byłam odsunęłam sie od znajomych i nie mam w nikim wsparcia. W domu wieczne awantury nawet nie ma z kim porozmawiac bo od razu wrzaski.. Coraz wiecej palę ze stresu, zaczynam miec objawy jakiejś nerwicy, życie jest bez sensu

Gość ciassteczko
ja chętnie popłacze wkurza mnie wszystko sex teście mąż wszystko Tylko usiąść i wyć

Gość chipsy lays
ja mam dosyć wszystkiego

ciasteczko niezałamuj sie troszkie wiary w siebie i pomysłow sex jest super :)

Gość hmmmmmmmm233
ktos jeszcze chętny poplakac? :( ciasteczko co dokładnie się stalo?

Gość oj 333
ja też już płaczę :(

Gość hmmmmmmmm233
razem raźniej .. chociaż im mniej nieszczęśliwych tym lepiej

ojojoj każdy ma jakieś problemy, na pocieszenie powiem ci że dorośli mają jeszcze gorzej:) ja dziś nie płaczę, ale zdarza mi się tak jak tobie, dlatego wspieram mentalnie i podaję wirtualną chusteczkę

Gość grytrygry
mi tez sie chce dzis wyc od rana:( wszystko mnie wkurza:( maz wyjechal, zostalam sama z 2 malych dzieci

Gość hmmmmmmmm233
za oknem caly dzien pięknie, a we mnie bałagan i smutek

Gość słabeusz
Ja No i co proponujesz?

cześć big girl :) a ja już sobie popłakałam.... i mi lepiej teraz pije drinaska i nie wiem w jaki pójdzie to kierunek ale co tam... :)

Gość roxen666
hmmmmmmmm233 ja tez w tym roku pisze mature, z matmy i angielskiego na dzien dzisiejszy leze, boje sie ze sobie nie poradze, pracy z polskiego jeszcze nie napisalam, nie mam kiedy, mamy bardzo duzo zaliczen w szkole. W domu nawet nie mowie jak jest, bo probuje nie zwracac na to uwagi, ciagle klotnie, z przyjacielem sie pieprzy,przestaemy sie dogadywac, doskwiera mi cholerna samotnosc i nawet nie mam komu sie wygadac, faceta tez brak..... ale tak jest od dawna, dawalam rade, wytrzymywalam, mowilam sobie ze niedlugo wszystko sie ulozy, bo przeciez po burzy zawsze wychodzi slonce, ale nie dalam, dzisiaj juz przetrwalam dzien na resztkach sil........ i wieczorem cos we mnie peklo.

Gość zielona_fala
tak właściwie to ujęte ,właściwymi słowami ba ale płacz oczyszcza ,ponoć można jeszcze krzyczeć tak z całych sił Skromny seks owszem ale jak się ma z kim

tjaaa :)nie mogę krzyczeć :( cisza nocna z facetem się popsztykałam :( to tylko mój wibrat... mi został na ten spokojny sexs :D