Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re595uy6

CIĄGLE PŁACZĘ

Polecane posty

Gość re595uy6

Nie wiedziałam jaki nadac tytul, bo nie chodzi o placz z jakiegos konkretnego powodu, ale o placz ktore ZAWSZE pojawia sie w czasie klotni, nerwow, ostrzejszej wymiany zdan... Po prostu gdy z siebie "wyrzucam" od razu sciska mi gardlo, pojawiaja sie duze emocje, z oczu leca mi lzy. Potem sie zle z tym czuje bo wydaje mi sie ze jestem taka miekka, slaba... Bardzo latwo mi doprowadzic do łez, nie potrafie nad tym zapanowac. Na szczescie stan ten pojawia sie tylko w relacjach z bliskimi, gdy spotka mnie cos przykrego w innym miejscu, wsrod obcych, to klade na to przysłowiową "lachę" i nawet jak sie wkurze to nie placze, nie histeryzuję. Czy ktos ma podobnie ?

Gość chipsy lays
mam to samo

Gość re595uy6
Czy to kiedys minie ? :o Chcialabym byc twarda.

Gość ja tez tak mammm
:(

Też bym chciała zeby to minęło,czuje sie jak mięczak:oJestem nim:o

Gość re595uy6
Nat - a tez tak masz, ze histeria pojawia sie tylko wsrod no bliskich ludzi, czy łapie Cie to tez w zyciu codzinnym, wsrod osob w sumie obcych ?

Raczej w gronie rodziny,czasami w pracy chciało mi sie ryczec,ale sie powstrzymała,jak tylko wróciłam do domu,zaczynałam ryczeć mężowi:oW mojej rodzinie wszyscy mówią,że mam łzy na wierzchu.

Jak chodzisz na to forum to nic dziwnego, skupiach sie nie na tych rzeczach co trzeba, musisz myslec o dobrych rzeczach, tamte ktore sprawiaja Tobie przykrosc i nie powodzenia zostawic sa soba, musisz sluchac samej siebie innych, walczyc, robic cos, a nie rozmyslac bez celu.

Jak chodzisz na to forum to nic dziwnego, skupiach sie nie na tych rzeczach co trzeba, musisz myslec o dobrych rzeczach, tamte ktore sprawiaja Tobie przykrosc i nie powodzenia zostawic sa soba, musisz sluchac samej siebie innych, walczyc, robic cos, a nie rozmyslac bez celu.