Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoloko22

polska słuzba zdrowia!!!

Polecane posty

zaczne od tego ze choruje na zoladek juz pare lat,mialam 3 gastro i w kazdej cos bylo nie tak,przyjmowalam leki,ale od jakiegos miesiaca dolegliwosci sie nasilily wiec udalam sie do rodzinnego,probowala mnie leczyc ale bez poprawy wiec dala mi skierowanie do szpitala na badania.dzis pojechalam,nie dosc ze czekalam na izbie przyjec 3 godz na lekarza to jeszcze mnie zje.ala ze wmawiam sobie choroby,ze ona nie ma obowiazku mnie przyjac bo nie ma takiej potrzeby itp,itd. czy to jest normalne???

Gość 9iuhfssss
sie ciesz, ze mialas cokolwiek zrobione bezplatnie..

Gość qwer
nie marttw sie ja mialam podobnie ciagle mnie zoladek bolal mdlilo mnie itd w kocu 2 gostro i wrzody zoladka a mam 22 lata!! to bylo prywanie! teraz poszlam zn owu bo myslslam ze odjade i poszlam na kase chorych lekarz mnie wywal ze z glupotami przychodze i ze z kad wiem gdzie jest zoladek jak nie jestem lekarzem!!!!!!!!!! jak juz nie zaplacisz to sie nie dowiesz co ci jest!!!!!!!!!

Gość jestem bardzo ciekawa dlaczego
wyobraz sobie ze przewrocila sie i poszlam na izbe przyjec i chcialam zeby cos mi zrobili bo reka mi spuchla,ale nie mialam zadnej karty ani nic a jestem niepelnoletnia i powiedzieli mi przyjdz z mama i czekalam kilka godzin zanim mama wroci z pracy

mam 22 lata ,po wszystkim pytala sie czy jestem z rodzicem bo mi nie wierzy co ja mówię!!! po co oni siedzą w tych szpitalach?!

Gość qwer
a co miesiac biora nasze pieniadze!!! mi dali tabletki takie male niebieskie i na ulotce nie pisalo ze nie mozna prowadzic auta po tych tabletkach wiec wsiadlam w auto i nagle z polnej drogi 4 pasmówka mi sie zrobila.mowie ci trzeba isc prywatnie wtedy to i nawet mili sa!! ja mam 22 lata i corke i mji w szpitalu publicznym powiedzieli ze 22 latka to dziecko!!!!!!ktore ma dziecko!!!!!! na szczescie mam konkretnego meza i mam zalozona sprawe przez ta pielegniarke za ublizanie ale prawda jest ze nic za darmo gdzie sa nasze pieniadze co miesaic tyle kasy!!! mlodej mojej urusl guzek na glowie wiec na kase chcieli jej to wypalac!!! z glowy!!! malemu dziecku a na prywanie dali masc!!!i zeszlo!!! tak samo jak byla na serduszko pilnie szybko trzeba robic badaia a ja sie dowiaduje ze musze czkac 1,5 roku!!!! na prywanie czekalam pół dnia!! wiec autorko nie przejmuj sie!! taka nasza PL i ta polityka i te zakichane pielegniarki ktore wiecznie strajkuja!!!!

Gość Limonka111
Od pewnego czasu przygladam sie pracy lekarzy... problem tkwi w tym, że kiedy juz Cie przyjmie doktor rodzinny z laską oczywiście to tak naprawde nie wie co Ci jest ... i nie jest w stanie tego stwierdzic dlatego lecza nas na roznorakie choroby ... pozniej kiedy nic juz nie sa w stanie wymyslec wysylaja nas do szpitali gdzie tez nikt nie wie co Ci dolega.... trzeba sie upominac ... kazdy powinien byc traktowany indywidualnie a nie .... jak psy do jednego worka.....

Gość qwer
wypraszam sobie ani nie pale ani nie pije zdrowo zyje !!! moja mloda byla leczona na angnine!! przez 2 miesiace stracilam 400 zl na leczenie!! zmienilam lekarza dzieciecego!!i inny kompetenty powiedzial miz e u dziecka do 3 lat nie mozna stwierdzic anginy!! to bylo na kase chorych ale konkretny lekarz!! roznie bywa,przewaznie to jest lipa jak nie masz kasy to juz dupa...:(

Gość ooooo bosz
no kur... z trudem umierającego człowieka przyjmą! np.bo dokumentacji nie ma...

Gość ooooo bosz
no kur... z trudem umierającego człowieka przyjmą! np.bo dokumentacji nie ma...

Gość qwer
nie popieram rozmownika szmato walenko bo ani nie pale ani nie pije i jestem chora przykladem nedznej sluzby zdrowia jest to ze moja mloda miala guza na głóce lekarz rodzinny chcial to wyapalc z glowy1!! niemowlaka a na prywatni dalni masc i zniklo np problemy z sercem pilna kosul;tacja z kardiologiem na kase za 1,5 roku na prywanie w 1 dzien!!! szok jak nie masz kasy to juz lipa!!! cierp!!