Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrrrosnica

jestem zazdrosna?

Polecane posty

Gość zazdrrrosnica

witam, mam problem. moj narzeczony MUSI zerknac na KAZDA dziewczyne kobiete [rzechodzaca mijana. Wkurza mnie to czy to jest normalne???? dzisiaj wychodzilismy z restauracji i ja sie odwrocilam a on gapil sie na nia uporczywie tak jakby chcial zeby ona zerknela na niego. Czy on jest normalny zeby zerkac na kazda laske?

Zapytaj się go z uśmiechem: ,,Fajna laska?" Może się zreflektuje i przy okazji powie Ci komplement, że jesteś ładniejsza

Gość zazdrrrosnica
probowalam tego ale on wtedy sie denerwuje i upiera ze nie zagladal na zadna kurcze juz staram na to nie zwracac uwagi ale nie mozna no nie mozna bo on robi to co chwile.

Gość no właśnie.....
mój facet ma podobnie - wypiera się że się nie gapił :o przeciez widac jak na dłoni. Ja opierdoliłam w końcu - zobaczymy na ile to efektywne :o

Gość zazdrrrosnica
no i to jest najgorsze ze on tego niby nie robi i to ja jestem nienormalna bo mu cos wmawiam i on sie wkurza, ale czasem to juz nie moge staram sie nie zauwazac takich sytuacji i wiecie do czego dochodze ze on chyba chce sie dowartosciowac tym ze laska na niego spojrzy bo czym innym mozna wytlumaczyc te jego namietne spojrzenia czasem wymuszone w stosunku do innych dziewczyn.