Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plagiat pomocy

plagiat pomocy

Polecane posty

Gość plagiat pomocy

znalazłam książke, ktora jest idealna do mojego tematu pracy licencjackiej w zasadzie tylko ona mi wystarczy mam też przypisy, moze pytanie brzmi czy jak będę z niej przepisywać zmieniać szyk itd i robić przypisy z tej książki to mogą mnie o plagiat posądzić?? książka ma 159 stron a ja wykorzystałam może z 35 ale nie mam nic słowo w słowo przecież nie zmienie definicji kredytu prawda:)

Gość plagiat pomocy
nikt nie wie czy to plagiat bedzie?

Gość plagiat pomocy
?????????????

Gość kot13
www.plagiat.pl

Gość plagiat pomocy
strone znam a wlasnie ona sprawdza na podstawie internetu czy internetu i książek??

Gość kot13
radzę podać w przypisach książkę.na ile stron planujesz pracę?

Gość plagiat pomocy
na 48 max w sumie juz ja napisalam dałam przypisy ale z tych książek co autor korzystał np. jak wykorzystałam z 3-4 zdania ale pozmienialam

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.