Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night-watchman

BREVOXYL POMOCY KOCHANI!!!!!!

Polecane posty

Hej!Nigdzie nie znalazłam konkretniej odpowiedzi na moje pytanie i z góry dziękuję kochanemu wybawcy za pomoc! Mam na nosie otwarte,ciemne zaskórniki/wągry.Na czole i pojedynczo na twarzy początkowo zaskórniki otwarte(z białą kuleczką)a teraz,przez wysuszanie itp. są to jakby takie uwypuklenia na skóze,że jak przejadę to tego nie czuć ale widać No i kochani,ja jestem załamana bo nie wiem czym mam się smarować a przeciez jak nie bede to ani efektu nie bedzie a tarz juz mam sucha jak wiory ze mi sie w wieku 17 lat zmarszczki od wysuszenia porobily pod oczami i czole,ogolem twarzy! Wszystkie kremy o ktorych czytalam a byly ich milirady,od drogich po taniutkie,wszystkie,te lekkie itp. maja zapychacze.A moje syfy zrobily mi sie wlasnie od zapychajacych kremow!!! POMOCY! 1.Jakim kremem moge nawilzac twarz z Brevoxylem ze na 100 % mnie nie zapcha?(ciemne i jasne wagry/zaskorniki) 2.czy moze to byc 'balsam do opalania SPF 40 soraya"? SKŁĄD Skład: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnmate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Cocoglycerides, Ethylhexyl Triazone,Decyl Oleate, Cyclopentasiloxane, Polypropylsilsequioxane, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate,Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Hydrolyzed Algin, Chlorella Vulgaris, Maris Aqua, Pyrus Malus Fruit Extract, Tocopherol, Allantoin, Panthenol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylopropional (Lilal), Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde (Lyral), Isoeugenol, Limonene, Linalool Juz sama nie wiem co robic,co kupic... 3.ile razy dziennie mam uzywac brevoxyl by usunal mi ciemne zaskorniki z nosa(czarne,siwe)i nie przyzwyczail sie(po prostu by dzialal skutecznie)? 4.po jakim czasie od nasmarowania brevoxylem sie smarowqac nawilzaczem? 5.czy brevoxylem smarowac sie cienko czy grubiej? PROSZE O POMOC I BARDZO DZIEKUJE

Gość Szczurzecy
yyy nie sądzę by brevoxyl usunął duże zaskórniki na nosie..... ten balsam jest konkretnie przeznaczony do buzi? też mam bardzo suchą skórę i w okresach pogorszenia używam Brevoxylu już od bardzo dawna, ciągle pomaga. Chętnie dowiem się również o jakimś niezapychającym ale mocno nawilżającym kremie.

Gość Szczurzecy
sorry miało być wągry... na zamknięte zaskórniki pomaga.

Gość tak naprawde to nikt nie powie
Ci ze cos na bank Cie nie zapcha i nie spowoduje wysypu. Bo prawda jest taka, ze kazdego zapycha co innego, jedni nie moga uzywac preparatow z parafina bo maja pole minowe na czole, inni znow sa wrazliwi na inne substancje. Niestety metoda prob i bledow musisz znalezc odpowiedni dla siebie kosmetyk.

Gość Szczurzęcy
peelingi mechaniczne, enzymatyczne i zabiegi u kosmetyczki. Brevoxyl jest wysuszający i ściągajacy więc może wągry zmniejszyć ale jeśli są otwarte to i tak będą widoczne.

Gość Szczurzęcy
założyłaś temat o głodówce, oczyszczanie organizmu to najlepszy sposób chociaż wątpie byś miała tyle wiedzy by dobrze przeprowadzić głodówkę z wejściem i wyjściem. Nie znam leków które usuwają wągry. Odkładaj kasę na kosmetyczkę, np peeling kawitacyjny lub mikrodermabrazję, w zależności od typu cery. To kosztuje ok. 200 zł ( w Warszawie ).

Szczurzęcy,zastanow sie nad tym,co piszesz!Caly czas piszesz,jak ja to nic nie wiem o głodówce,to skoro jestes taka mądra zamiast pierdolić jak to ja nie wiem napisz mi,to sie szybko dowiem! Masakra.

Szczurzęcy,zastanow sie nad tym,co piszesz!Caly czas piszesz,jak ja to nic nie wiem o głodówce,to skoro jestes taka mądra zamiast pierdolić jak to ja nie wiem napisz mi,to sie szybko dowiem!

Gość Szczurzęcy
Mam Ci przepisać całą ksiazke o głodówce? nie bez powodu ma 300 stron. To nie jest zabawa ani dieta cud. Jak nie masz 20 zł na książkę to nie mam pomysłów na pomoc.