Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca sie kobietka

Przyznam sie szczerze- boje sie rodzic sn z prozaicznego powodu

Polecane posty

Gość bojaca sie kobietka

Tak, chodzi o pochwe. I dlatego decyduje sie na cesarke. Wiem co wiekszosc tu pisze, ze takie kobiety sa glupie, ze nie dorosly do bycia matka, a to nieprawda. Ja dojrzalam by byc mama, poswiecic sie dla mojego dziecka, ale nie chce poswiecac sie do konca. Lubie seks i chce by pod tym wzgledem jak najmniej sie zmienilo. Ja wiem ze mozna urodzic naturalnie i wciaz bedzie tak samo a moze i lepiej;) ale sa czeste wlasnie sytuacje gdzie ciezko utrzymac mocz po porodzie, gdzie pochwa nie jest tak ciasna jak przed. Zdarza sie to bo czeste sa operacje plastyki pochwy ale o tym sie nie mowi. Ja zaznaczam ze wiem ze sa kobietki ktore nie odczuwaja roznicy i ich partnerzy takze, ale zdarza sie tez inaczej. Dlatego otwarcie przyznaje sie ze chce miec cesarke:)

Gość no pięknieee
a co nas to obchodzi debilko?

Gość bojaca sie kobietka
dodam ze pisze o tym dlatego, ze nie jak inne mydle oczy ze cesarka to dobra dla dziecka tylko i o jego dobro mi tylko chodzi. Nie, chodzi mi tez o moje dobro i otwarcie sie do tego przyznaje:)

Gość ja tez tak mam, na razie
nie jestem w cazy ale sn nawet pod uwage nie biore. Wcale nie uwazam ze kobiety decydujace sie na cesarke z takich powodow sa gorszymi matkami - wlasnie ze sa lepszymi, nie poswiecaja sie calkowicie dla dziecka, sa "normalne" a nie mamuskami ktore wychowuja maminsynkow i zostaja stetryczalymi tesciowymi bo im cale zycie przeszlo kolo nosa

Gość no pięknieee
do ja tez tak mam, na razie..... ty bierzesz cos ze tak pierdolisz??

nie, nie biore, widze co sie dzieje z moja mama i jej znajomymi, ktore zrezygnowaly z wlasnego zycia dla "dobra" dzieci

Gość bojaca sie kobietka
oj nie, ja nie uwazam kobiet rodzacych sn jako nadgorliwych mamusiek. Sama tak sie urodzilam a moja mam byla fajna;) Po prostu ja sie boje i otwarcie mowie o co mi chodzi. Nie usprawiedliwiam swojej decyzji obawa o bol czy dobro dziecka ale przede wszystkim o moje leki. Czy to zle? Nie wiem

Gość no pięknieee
a juz tym tekstem to błysnełaś tępa strzało: "wlasnie ze sa lepszymi , nie poswiecaja sie calkowicie dla dziecka" buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha

to wszystko zalezy od szczęścia przy porodzie. ja miałam sn i jestem cholernie zadowolona- nie nacinali, nie pękłam, jestem taka sama jak była, ale inne po sn maja problemy kilka lat, szwy... CC niby zapewnia ci że będziesz miała cipke cały czas taką samą, ale powikłania tez moga być(czego absolutnie nie zyczę!) Twój wybór i oby było wszystko po Twojej mysli ;) życze udanego porodu!

Gość no pięknieee
a co ma porod sn albo cc do rezygnacji z wlasnego zycia...twoje zycie konczy sie na twojej pochwie czy brzuchu ...boze jaka idiotka z ciebie...ile masz lat???? 15, ze tak pierdolisz....?????

Gość audi q7
Zobaczysz jak to jest po cesarce,bedziesz lezala bez ruchu,zalezna od innych osob bo sama nawet poduszki nie poprawisz,zaloza ci cewnik,nic przyjemnego,ani sie umyc samej,jesc nie mozna,ZYCZE MILYCH WSPOMNIEN PO CESARCE

Gość bojaca sie kobietka
ale o czym wy piszecie kobietki? Ja nic nie pisalam o byciu lepsza czy gorsza matka, mam wiec nadzieje ze nie do mnie te pretensje:O

kobieta nie poswiecajaca calkowicie zycia swojemu dziecku wedlug mnie ma o wiele wieksze szanse zeby sie w zyciu spelnic a nie zaczac gnic na starosc jak dzieci odejda i nie ma co ze soba zrobic. Ile z was marudzi ze jak male dziecko i czlowiek siedzi w domu to zaczyna wariowac? Czasem trzeba pomyslec o sobie i o to mi chodzi - szczesliwa kobieta, to tez szczesliwa matka, i to o wiele bardziej od typowej samoposwiecajacej sie matki polki

do no pieknie - to ma ze to jest zawsze pierwszy komentarz wielbicielek sn - ze jest sie gorsza matka, ze dla dziecka trzeba wszystko poswiecic, ze dobro dziecka najwaniejsze itp itd wystarczy poczytac inne posty na ten temat....

Gość no pięknieee
ALE CO MA DO TEGO SN CZY CC????????????????????? POTRAFISZ ODPOWIEDZIEC NA PROSTE PYTANIE CZY TO DLA CIEBIE ZA TRUDNE????????

Gość bojaca sie kobietka
jaka idiotka:O napisalam ze sie boje porodu sn bo zycie seksualne sie zmieni i nie bede odczuwala tego co wczesniej. Wiem ze beda zmiany i tak bo maluszek sie pojawi ale boje sie o pochwe i otwarcie przyznaje sie do tego.

Gość no pięknieee
PYTAM PO RAZ KOLEJNY??? CO MA DO TEGO CC???????????????????

Gość no pięknieee
AUTORKO JESTES NA TYLE KUMATA ZEBY ZORIENTOWAC SIĘ ZE NIE DO CIEBIE PISZE??? BOZEEEEE!!!!!!

to rozmawiacie o rozepchanej cipce po sn czy poświęcaniu sie dla dziecka? bo sie zgubiłam :O jak to Twoje 1 dziecko i jesteś w miare wygimnastykowana, a dziecko nie ma 4 czy 5 kg to nie powinno sie nic stać po sn ale to tylko Twój wybór fakt- ja po sn po minucie od porodu jak mała wzili do mierzenia, wazenia dzwoniłam do rodziców, po paru minutach miałam ją na rękach, a po godzinie sama brałam prysznic. po CC to raczej niemozliwe, ale powtarzam- TWÓj wybór spadam do spania :)

odpowiedzialam wyzej,. przeczytaj sobie co ma - zawsze sie komentuje ze kobeta co chce cc jest gorsza matka tzw "wygodnicka" i do tego sie odnosze

Gość no pięknieee
rozwalilas mnie na łopatki...kolejna co nie potrafi czytac ze zrozumieniem i pojac ze akurat w tym momencie dyskutuje sie z kims innym!!!!!

Gość bojaca sie kobietka
odpowiem, porod naturalny moze byc przyczyna pogorszenia zycia seksualnego gdyz pochwa moze sie powiekszyc. Wiem, ze nie musi, ze mozna cwiczyc miesnie Kegla ale moze, podobnie jak moga byc problemy z nietrzymaniem moczu lub kalu:O I sa to dosc czeste problemy ale o nich sie nie mowi. Nie twierdze ze kazda kobieta tak miala, bo mama moja np. nie ale sa takie co przechodzily przez to i tego panicznie sie boje

Gość audi q7
boje sie o pochwe,dobre to bylo heh

Gość no pięknieee
WY DWIE - AUTORKA I KRETYNKA O NICKU "JA TEZ TAK MAM, NA RAZIE" NIE POWINNYSCIE MIEC W OGOLE DZIECI BO TĘPE JESTESCIE AZ STRACH.... GŁUPOTA AZ BIJE PO OCZACH!!!!!!

za to Ty no pieknie bedziesz cudowna matka - przeklinajaca i wyzywajaca wszystkich od debili :D :D :D

jak sie boisz to zrob cesarke- ja tam nie widze problemu :) Ale nie pisz, ze jak urodzisz normalnie to twoje zycie seksualne sie zmieni bo to nie musi byc prawda. Przeciez po cesarce tez mozesz miec problemy.

Gość bojaca sie kobietka
no pieknieeee- jestem w ciazy, uwazasz ze nie powinnam miec dziecka?

Gość jajo stuletnie
rozumiem Twoje obawy ale cesarka moze byc niebezpieczna dla dziecka, jestem pewna ze gdyby mamy decydujace sie na cesarke na zyczenie wiedzialy co czuje ich dziecko wolalyby urodzic naturalnie