Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytdrt

do osób które mają/miały ósemki(zęby)

Polecane posty

Gość ytdrt

czy zdarzyło się komus ze ósemka wyrosła np tylko po lewej lub tylko po prawej stronie?? bo mi na chwilę obecną wyrosły górna i dolna ale tylko po lewej i bardzo bym chciała zeby po prawej juz nie urosły bo i tak dolne jedynki i dwójki mi sie trochę wykrzywiły i nie chce myslec co bedzie jak wyrosną z prawej strony...

Mi po kolei wyrosły wszystkie. Ale może się zdarzyć, że Tobie nie wyrosną. Jeśli zęby Ci się krzywią to idź do dentysty. Lepiej zająć się tym wcześniej. Późne wady trudniej wyeliminować

Gość mccornick
moja mama ma tylko ósemki po lewej stronie. ja mam za to wszystkie, jedna urosła tylko do połowy :o

Gość ytdrt
dzięki za odpowiedzi:) mccornick - tzn., Twoja mama od zawsze ma tylko po lewej, mam rozumiec?? a jak to było z Waszymi jedynkami i dwójkami gdy się pojawiały te nieszczęsne ósemki??

Gość zauroczona in wonderland
ja mam po obu stronach ale tylko na dole. znaczy mialam, bo mialam usunieta jedna. druga tez do usuniecia. mi tez poprzesuwala zeby troche i wykrzywila, dlatego trzeba bylo usunac, bo zle rosla, nie bylo na nia miejsca. mowie ci, bol jest koszmarny (na mnie przeciwbolowe w wiekszosci nie dzialaja leki) ale zrob to jak ci zle rosnie, i to od razu, zeby ci sie nie powykrzywialy za bardzo. koszt usuniecia u mnie tego jednego zeba to bylo 250 zl, ale dlatego, ze byl zatrzymany, jak masz wyrosnietego, to 150 zl.

lepiej, żeby wyrosły, bo te niewyrosnięte, a wykształcone zaczna próchnieć pod skórą, w dziaśle i trzeba je będzie wycinać - po prostu jak sie wykluja to je usunac, bo one są niefunkcyjne