Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odeettaa

matka wciska mi ARABA!!!

Polecane posty

Gość odeettaa

Mam 24 lat,kolezka mojej matki 35. Oni mnie maltretuja.2 razy razem wszyscy sie spotkalismy,bo w koncu chcialam zobaczyc do kogo moja matka tak lata,wydzwaniaja do siebie.Wydal mi sie ok,ale po drugim spotkaniu zaczal wydzwaniac do matki i bredzi ze sie we mnie zakochal.Potem na drugi dzien do niego pojechala,to juz nawijal jak to bedzie jak ja sie z nim ozenie itp oO nie chce tego czlowieka widziec na oczy,zrazil mnie tym zachowaniem..a do mojej matki i niego to nie dociera.Mowi mi ze on taki dobry i wgl.A co mnie to obchodzi.Nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia,nawet on mi sie nie podoba z wygladu,jest za stary,pewnie polecial na to ze mam niebieskie oczy i zauwazyl moje 8-miesieczne jasne blond odrosty. Pieprzony arab.Jak im przemowic zeby sie odwalili?Nie jestem desperatka mimo ze od kilku lat sama i w dodatku utylam.

Gość odeettaa
mówi , że ponieważ on ma karabin w majtkach to bede z nim bezpieczna. ale przecież to terrorysta tłumaczę jej

Gość odeettaa
2 post to PODSZYW!

znajdz najwieksza golonke jaka uda Ci sie znalezc i ostetntacyjnie oblizuj ja przy nim, a pozniej ze smakiem zjedz. niech tluszcz zcieka Ci z brody, na piersi, brzuch, uda.