Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Titianea

Odzywka do wlosow

Polecane posty

Gość Titianea

Czy ktos slyszal ,albo stosowal placente do wlosow. Gdzie mozna ja kupic ?

Gość allegro, hurtownie kosmetyczne
stosowalam i bylo jeszcze gorzej ale moze Twoim wlosom bedzie sluzyla

ja używam na przemian z innymi "profesjonalnymi" odżywakami z allegro(bo wychodzi taniej od sklapowych) i jest ona całkiem ok,włosy ładnie pachną są miękkie i błyszczące

Gość Titianea
Dzieki, ale troche nie rozumie, czy odzywka moze pogorszyc. Ja chcialam na cienkie suche wlosy.

po 1 Ja nie rozumieM On nie rozumie po 2 mam rozjaśniosne włosy które w dodatku codziennie katuję myciem,suszeniem i prostowaniem i u mnie się ona sprawdza,często robię sobie tzw saunę(czepek i ręcznik) Dodatkowo na cienkie suche włosy mogę polecić http://www.allegro.pl/item966304431_753_stapiz_sleek_line_maska_z_jedwabiem_volume_1l.html

Gość Duczulka1
Boze, codzinnie prostujesz, suszysz, myjesz........ nie ma nic gorszego dla wlosow, tak samo robilam a teraz bylam doslownie zmuszona, do nie farbowania, nie uzywania suszarki, mycia co dwa dni, i wlosy sa cudne, widze wielka roznice pomiedzy czescia farbowana a naturalna, szkoda wlosow na to wszytsko

Gość Titianea,
Ja tez moje wlosy wykonczylam i teraz je ratuje. Juz od pazdziernika, biore Innooev, zelazo , droze i rozne odzywki na wlosy i ciezko sie zbieraja. Odrastaja zdrowsze , ale te pofarbowane to siano.

Gość Duczulka1
dokladnie, po myciu naturalne sa piekne a farbowane to siano trudne do rozczesania nawet po maseczkach czy balsamach.... szkoda wlosow dziewczyny!!!!

Ja farbuje, prostuje i mam piękne i przede wszystkim zdrowe włosy:) Rzadko je susze (chyba że już naprawdę muszę) a przede wszystkim stosuje przynajmniej 1 w tygodniu maseczke i po każdym myciu używam odżywki no i używam też jedwab a co 4 tyg podcinam końcówki. I wierzcie mi czy nie mam śliczne i lśniące włosy. Ps. przy prostowaniu włosów należy zawsze pamiętać o odpowiednich kosmetykach ochronnych i używać dobrej prostownicy.