Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swettycurls

CO MYSLICIE O TEJ LASCE? OCENCIE FIGURE, STYL, BUZIE;) FOTO

Polecane posty

Gość NIE JEST TAKA NAJGORSZA
JAK NIEKTORZY PISZA

Gość nannaaaaaaaaa
tak tak angelina ma wykwity ty piękne wąskie usta.. a wogole to wiemy ,że to ty jakbyś byla inteligentna to zmienilabys czcionke

Gość krótkie nogi i ogromne
masywne łydy a twarz jak u żony rzeźnika :D

Gość konstruktywna krytyka
Najgorszy to jest strój - wygląda jak koszula nocna, fatalnie wyglądają do tego czarne rajstopy i czerwony pasek. Ok jest naszyjnik. Fryzura nie pasuje do stroju. Całość wygląda tandetnie. Skóra zbyt opalona, pewnie solarium - efekt spieczona cyganicha. Twarz sprawia wrażenie zmęczonej i starej. Na czole widoczne linie poprzeczne, pod oczamii zmarszczki - myślę że od nadmiaru słońca. zbyt cienko wyskubane brwi, nie pasuje to do pełnej twarzy.

Gość nannaaaaaaaaa
no bo jejku no nie jesteś ładna co mamy Cię kłamać? są brzydsze od Ciebie i mają facetów więc ważne żeby ten jedyny Cie pokochał. możesz mieć inne zalety

Gość carry73
1. po co piszesz o niej w trzeciej osobie skoro to ty sama wstawilas tu swoje zdjecie? brak ci odwagi? 2. prosiakowata buzia, pulchna ... i jesli chodzi o makijaz - nie potrafisz go robic 3. figura ok 4. kompletny brak stylu ogolnie popracuj nad buzia - nie opalaj jej za bardzo ,bo to nie pasuje do twoich wlosow. zmien styl koniecznie!!!!!

Gość a mnie ciekawi
czy ludzie baby wrzucają swoje zdjęcia czy jakiejś nielubianej koleżanki?

Gość wyglądasz jak moja
koleżanka z podstawówki - Zuzia :D Podobny ryj, lecz mniej tandetny styl :) a może to Ty?

nie podoba mi się jej karnacja. A reszta też nie jest jakąś rewelacją ale ujdzie. A co do stroju-ze zdjęcia wnioskuję, że ta pani jest w domu, a po mieszkaniu każdy się ubiera jak jemu wygodnie. I nie wierzę, że wy będąc w domu zakładacie na siebie swoje ulubione ciuchy.

Gość bez jaj ja znam tę laskę
nie osobiście, ale z widzenia ha ha ha dobre:D

muszę to pokazać znajomym no jaja jak berety:D

Gość SZCZUPLA ZGRABNA LADNA BU
ZIA WLOSY

Gość o w morde
nic mi się niepodoba w tej lasce, sorry :o sukienka kompletnie nie pasuje do fryzury, dodatki z kolei zupełnie nie pasują do sukienki - pasek, wisiorek, kolczyki i zegarek - jeszcze tylko brakuje opaski i będzie cała choinka wyprostowałabym włosy, podcięła i nie spinała na górze tylko puściła luzem, zdjęła całą biżuterię (zwłaszcza zegarek), zamieniła rajstopy na delikatne siateczkowe jasne (cieliste, nie białe), zamieniła pasek na jakiś delikatniejszy, może biało-czarny i wtedy ewentualnie dodała wisiorek, bo jest ładny w tym stroju nic do siebei nei pasuje, a wszystko zwraca uwagę i nie wiadomo co jest główną częścią ubioru a co stanowi tylko dodatki no i pozuując do zdjęcia nie stoi się w rozkroku ani z podpartymi bokami - łokcie do tyłu, nogi razem i ramiona do tyłu

Znowu ten maszkaron:( Ktoś ma chyba nierówno pod sufitem. Krążą tu dwa zdjęcia, to i jeszcze takiej dziewczyny z wydatnymi ustami... Ludzie, po co to? Nurtuje mnie to bardzo. Czy zdjęcia wklejają osoby, które na nich są, czy ich znajomi, by je ośmieszyć, czy przyjaciele, by dowartościować, pokazują całe mnóstwo przyjemnych komentarzy?

pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to wlosy! Beznzdziejna fryzura jakas mokra wloszka, te drobne loczki to z 20 lat temu bylo modne, za male loczki do jej twrzy, zabardzo spalona jak dla mnie to za bardzo robi sie na jakas wstretna wloszke

Gość Miłosny nokaut
to zdjęcie juz tu BYŁO! przestan wstawiac swoje fotki a co do pytania, nie podoba mi sie jej twarz, wlosy tez nie, figura moze byc a stylu nie ma

Gość inanana
Oczywiście wiadomo, że osóbka pisząca dużymi literami komentarze to również autorka topicu xDD Spróbuj się bardziej maskować jak sama sobie piszesz komenty (to tak na przyszłość) :D Co jeszcze.. O samej dziewczynie na zdjęciu nie ma się co wypowidać. Baaaardzo przeciętna, wg mnie brzydka, ubranie OKROPNE, mało zadbana - taka prawda... I autorko nie spinaj się oraz przestań w końcu dodawać zdjęcie z tą dziewczyną (nie wiem, ale wydaje mi się, że to Ty), bo wystawiasz tą osobę na pośmiewisko, podejrzewam, że samą siebie. Foto z tą "laską" widzę już chyba 100 raz ;/

Gość mając taką twarz wstydziłabym
się wstawiać tu fotki i zrób coś z tą tandetną opalenizną jesteś aż pomarańczowa tragedia

zdążyłam skopiować fotkę - dla znajomych :D zdziwią się, oj zdziwią :D