Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alsfsaflanfjen

on NIE KOCHA ...

Polecane posty

Gość alsfsaflanfjen

Jestem z facetem od 5 miesiecy, bardzo go kocham. Zabigeał o mnie przez 2 miesiace zalezalo mu i mi tez po pewnym czasie zaczelo zalezec. Pozniej przyszedl zwiazek i zaraz seks. Gdy zaczelismy sie kochac bylam nim zauroczona ale teraz nie wyobrazam osbie zeby z nim nie byc. Kohcam go tak jak nigdy nikogo. Jest pierwszym facetem na ktorym mi naprawde zalezy...uslyszlaam od niego tylko 1 razy ,,kocham cie'' w sytuacji gdy bylo zle nadopdaek byl wtedy pijany. wczoraj mi powiedizal ze za szybko zaczelismy uprawiawc seks ja uznlaam ze ale to nie ma znaczenia przeciez. jednak dla nie go mialo bo powieidzal ze nie zdazyl sie nawet zakochac. wiem ze popelnilam najwiekszy blad w swoim zyciu robiac to tak szybko... wlasciwie z czasem nasz zewiazek zaczal sie opierac tylko na seksie, przetalsmy praktycznie rozmawiac. Powiedzial mi ze probolal sie zakochac ale nie umie, jednak chec ze mna byc. Ja go kocham nad zycie. Postanowilismy ze od teraz nie bedizemy tylko uprwaiawc seksu zacyznamy ze soba rozmawiac i spedzac czas

Gość mlodziecieczbajkiii
5 miechów to zajebisty staz buhahahaah

Gość weweweweew
znudziłas mu sie jako worek na jego sperme ty dmuchany mobilny futerale na penisa