Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezłoszczona

kontakt z obługą portali randkowych

Polecane posty

Gość zezłoszczona

Hej! Co to jest? Mam pewne problemy z kontem na jednym z portali randkowych, a nikt od nich w obsługi Użytkownika nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na moje maile. Co to za badziew? Też macie podobne problemy? To jest naturalne na tych portalach?:/

Gość setunia pampelunia
jaki to portal ?

Gość sytela
A o jakim portalu mówisz? Faktycznie trochę mało poważne Próbuj dzwonić, powinni odebrać w końcu (maile jakoś wydają mi się mniej pewne). Ja też ostatnio musiałam się skontaktować z ludźmi z mydwoje, ale jakoś nie miałam problemu, od razu mi pomogli, więc trochę dziwi mnie Twój problem... Moim zdaniem takie firmy usługowe nie mogą sobie pozwolić na takie traktowanie użytkowników.

Gość zezłoszczona
Pyzatka- oczywiście, że jest zakładka kontakt, gdzie jest podany mail na który pisze się jak się ma problemy. Ale nie odpisują już od 2 dni:/ Problem przed chwilą sam się naprawił, ale takie olewanie klienta nie podoba mi się:/ Siedzibę mają gdzieś w luksemburgu, więc nawet telefonu nie podają. Jakiś telefon znalazłam, ale oczywiście nie odbierali. No nieważne, trochę się wkurzyłam, bo przez dwa dni nie działał mi profil i nikt mi nie pomógł, ale już jest ok. Sytela- też mi się wydaje, że telefoniczny kontakt lepszy, niż mailowy, bo przynajmniej wprost mi powiedzą co mam zrobić. Ale jak widzisz telefonicznie nie można było:) A swoją drogą zadowolona jesteś z tego mydwoje? W sumie polecano mi ten portal, ale stwierdziłam, że skoro już zapłaciłam za 3 miesiące na be2, to już tam zostanę. Dlatego teraz muszę się użerać ze swoimi;) Pozdrawiam!

Gość sytela
To dobrze, że już Ci się udało rozwiązać problem:) Nie martw się, pewnie zaskoczyla ich wiosna i wszyscy z obługi poszli na dwór cieszyć się pogodą;) Ja jestem zadowolona z mydwoje. Jest naprawdę ok, cena mniej więcej taka jak na be2, a jakość podobno lepsza (ja nie wiem, bo na be2 nie byłam, słyszałam tylko od koleżanki). Znaczy może nie do końca jakość, bo na be2 też podobno można znaleźć facetów, ale podobno trudniej o związek na dłużej. Moim zdaniem to zależy od osób jakie się spotka, a nie portalu, ale nie wiem, może coś w tym jest, bo z dwóch niezależnych źródeł to słyszałam:) Również pozdrawiam!

ja bym sie wstydził u,awiać za pośrednictwem portali randkowych.. przecież to szczyt przegraństwa i ofermowatości :-o

Gość sytela
Drzewiecki- a czemu tak sądzisz? Co w tym złego, że ludzie umawiają się przez internet? Jaki szczyt przegraństwa? Jakiś dziwny, stary stereotyp. Bo jak jest coś nowego, to trzeba krytykować, tak? A czy szczytem przegraństwa jest dla Ciebie wysyłanie SMSów? Też kiedyś było to nietypowe, ale jakoś teraz nikt się temu nie dziwi, a smsy bardzo ułatwiają życie. Tak samo takie portale, wielu osobom bardzo pomagają w znalezieniu partnera. To nie tak, że korzystają z tego tylko przegrani. Ja np. z taką się nie mam, a korzystam, ponieważ nie mam okazji spotkać innych ludzi. Cały dzień siedzę w biurze, gdzie są same dziewczyny, wieczorem wracam zmęczona do domu i nie mam siły iść na imprezę czy gdzieś. Więc sobie spokojnie siadam przed kompem i koresponduję z różnymi osobami. Ja się tego nie wstydzę i większość moich znajomych o tym wie i jakoś nikt się ze mnie nie śmieje. A Ty Max... czemu uważasz, że to są oszuści? Kolejny dziwny stereotyp...:/ Co mnie obchodzi iloma użytkownikami mogą się pochwalić? Mnie interesuje ile osób ze mną koresponduję, a na to nie mogę narzekać.