Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr. undefined

wiosna: odbiło mi na punkcie koleżanki mojej żony

Polecane posty

Gość mr. undefined

przyszła wiosna i mam problem: odbiło mi na punkcie znajomej mojej żony, tj. spotkalismy sie juz kilka razy (zwyczajna kawa), troche smsujemy... z zona, jak to z zona - raz lepiej, raz gorzej - a o tej lasce nie moge przestac myslec... czuje sie jak 16-latek, mimo ze jestem 2 razy starszy co robic?

Gość Bella w sukience
jesli mówisz laska...to faktycznie masz 16 lat;)

Odpowiedz sobie na pytanie: czy warto ryzykować wszystko to, co łączy Cię z żoną dla romansu, który niekoniecznie przerodzi się w coś poważniejszego. jeżeli odpowiedź brzmi twierdząco-idź w ogień. Odpowiedź negatywna-zapomnij o tej kobiecie.

Gość a ja bym na twoim miejscu
zawiązać ''małego'' na supeł i przeczekać do lata :D

Gość mr. undefined
@czarne glany - bardzo słuszne podejście nie szukam przygody seksualnej. zwyczajnie dobrze się czuję w jej towarzystwie, milo spedzamy razem czas... kwestii seksu nawet nie biore pod uwage, aczkolwiek przytulenie na "dzien dobry" i "do widzenie" jest bardzo mile

Gość
Poflirtuj sobie co Ci szkodzi :)

Gość zła mietka
licz się z tym ze jak żona sie dowie zrobi ci piekło:)

aczkolwiek przytulenie na "dzien dobry" i "do widzenie" jest bardzo mile to wyobraz sobie, ze twoja zona tez tak sie przytula na dzien dobry i do widzenia z jakims przystojnym facetem

a może na dzień dobry i do widzenia byś tak żonę poprzytulał?? :O wiesz co... współczuje Twojej żonie... jesteś żałosny :O

ZS - słuszna uwaga, jak rzadko kiedy...

czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :) jak masz ochotę na romansidło to lepiej z obcą kobietą a nie koleżanką żony :)

Gość mr. undefined
@zawsze szczery wyobraziłem sobie... nie ruszyło mnie

póki co nie bierzesz pod uwagę, ale taki flirt może mieć przecież finał w łóżku prędzej czy później. Im dłużej będziesz się spotykał z tą kobietą, tym bardziej więzi między Wami się zacieśnią i sam wiesz jak może być...

Gość mr. undefined
@ czarne glany dzięki - głos rozsądku, potrzebny w otumanieniu

Gość filiżnakaszklanka
"'wyobraziłem sobie... nie ruszyło mnie" to nie zależy Ci na własnej żonie??

Gość mr. undefined
@ Franka chyba trochę za wcześnie ;-)

mr. undefined @zawsze szczery wyobraziłem sobie... nie ruszyło mnie chyba już nie kochasz swojej żony.... jaki jest sens w tkwieniu w związku z kobietą której nie kochasz???

Gość mr. undefined
@ fili nie napisałem, że nie zależy, ale nie widzę nic złego w krótkim przytuleniu nigdy o nikogo nie byłem zazdrosny, nigdy niczego nikomu nie zazdrościłem, wiem co jest moje i potrafię walczyć o swoje... właśnie może tego mi brakuje - kolejnego celu do zdobycia moze to faktycznie kryzys...?

Gość filiżnakaszklanka
a ja bym na twoim miejscu - masz rację, mr. undefined- nie jesteś zazdrosny ?? Taka obojętność daje dużo do myślenia.

Gość mr. undefined
@ a ja w miłość jakoś nie wierzę w kontekście związku dłuższego niż 5 lat... to zwykła chemia i z wiekiem przechodzi albo z daną osobą się dogadujesz i realizujecie wspolne cele, albo nie... milosc dobra jest dla nastolatkow i pięknoduchów

nie napisałeś ile masz lat ;) ja jestem w tej kwestii dość rozwiązłą osobą, sama miałam dość wybujałe życie erotyczne i nikomu nie będę mówić że zdrada to samo zło. na pewno nie jest to miłe dla osoby zdradzanej ale czy musi się dowiedzieć ... ;)

Gość filiżnakaszklanka
Jeśli stracisz żonę to będziesz miał cel! ale może być w tedy za późno !

Gość mr. undefined
@ fili nie jestem i nigdy nie byłem, nie znam tego uczucia - o czym to swiadczy?

ale pomyśl sobie że kobieta to nie jest przedmiot który może być celem do zdobycia, a kiedy już zdobędziesz nowe trofeum to co dalej??? przecież kobieta to człowiek który ma uczucia...

co do miłości to dla mnie to tylko słowo . motylki w brzuchu przez chwilę są a potem dopada nas rutyna :) Ważne jest zaufanie, przyjaźń, pomoc itp

Gość filiżnakaszklanka
To powiedz co Cię łączy z żoną?!!!!! Chcesz jej tylko cierpienie zadać?!!! Myślisz że miłość w wieku 30 lat nie istnieje?!!! To po być razem?? Żeby się zdradzać i oszukiwać?

Gość mr. undefined
@ fili uwazasz, ze moge stracic zone z powodu flirtu? są pewne granice, których nie przekroczę. dla mnie zdrada to erotyczny kontakt fizyczny, a przed takowym nalezy byc czlowiekiem wolnym takie mam zasady

Gość muffinka123
no to dalej, chemia, pożądanie, adrenalina, a żonka nudna .... ja mam nudnego mężusia i też mam nadzieję na przygodę tej wiosny