Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr. undefined

wiosna: odbiło mi na punkcie koleżanki mojej żony

Polecane posty

Gość filiżnakaszklanka
Nie rozumiem takich kobiet FRANKAZWARSZAWY . Seks nie jest najważniejszy w związku ale jeśli się nie układa trzeba coś wymyślić a nie szukać kochanki i flirtu

jak wy wszystkie takie jesteście święte w łóżku tak jak wasze wypowiedzi na kafe Franka Twoja logika jest zalosna. To , ze ktos nie zdradza i ma swoje zasady to znaczy, ze jest swiety- kiepski w lozku a ten, ktory zdradza jest booooski. Wez kobieto ogarnij sie, albo zacznij troche myslec. Podobno nie szkodzi.

a kobiety to nie zdradzają :D wg badań kobiety częściej zdradzają niż mężczyźni tylko potrafią to dobrze ukryć a facet niestety w tym temacie jest nędzny. a o mój związek proszę się nie martwić :) nawet jeśli to zrobi to wie że musi użyć gumki żeby syfa do domu nie przynieść

Gość filiżnakaszklanka
lena.. popieram Cię kobieto chociaż my ti\u normalnie myślimy :)

Gość filiżnakaszklanka
FRANKAZWARSZAWY a ty byś chciała być zdradzana?

Gość i jak tu wierzyc
w prawdziwa milosc, chyba cie dopada kryzys wieku sredniego a nie ze wiosna hehe kretyn !

trochę zażartowałam a tu już wielka obraza Jaka obraza? Prosilam o myslenie- echhh to sie nie uda:)

Gość kobieeeta
Faceci zdradzają ,bo lubią,kobiety dlatego,ze są olewane i zdradzane i tyle. Wcale sie nie dziwie,ze przykladne zony wczesniej czy pozniej znajduja sobie kochankow,w koncu ile mozna poświecac się dla trolla,ktory i tak wszystkie ich wysiłki ma w doopie

myślę więc jestem :D chodziła kiedyś do domu schadzek ;) gdzie ludzie wymieniali się partnerami od tamtego momentu mam inne spojrzenie na sex, fajne dla mężczyzn ale bardzo niepojęte dla kobiet

Gość ZDRADA TO GRZECH

Gość szarlotka z miodem
kolejny kurwi*rz zalll pelno was