Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńska

czuje się potężna i źle mi z tym

Polecane posty

Gość oleńska

mam 174 cm wzrostu, waże 70 kilo. Mam ładne proporcje wcięcie w talii szerokie biodra, ładną postawę. Ale czuję się źle. Czuję się jak za duża na kobietę. Jeszcze ten wzrost... czuję się przy wiekszości facetów jak ta pani z kawału że odzywa się grubej babie komórka, a synek stojący za nią woła: "uważaj tato, ona będzie wycofywać!" a jak faceci czują się przy mnie? czy jest tu facet zdolny sobie mnie wyobrazić, i jak się czuje przy takiej sporej babie?

Gość nie martw sie
ja też mam 174cm wzrostu i ważę 70 kg.Jestem proporcjonalnie zbudowana. Podobam sie facetom i często to odczuwam. Moja siostr jest podobnej budowy i tez ma wielkie powodzenie.Głowa do góry!

Gość ja też mam 174 cm
i waże 56 :O

Gość ja jestem drobna
mam 160 wzrostu tylko i ważę 49 i to zaakceptowałam to i ty siebie zaakceptuj . dla jednych bedziesz ,, duża' dla innych w sam raz. poprostu powinnas znaleść sobie duzego faceta i bedzie ok ;)

Gość oleńska
własnie chciałabym schudnąć dokładnie 10 kilo. jakiś czas temu tyle ważyłam i czułam się naprawdę wspaniale. mnie to zastanawia jak niektóre dziewczyny które mają powyżej 170 i ważą pięćdziesiąt kilka kg, to zrobiły. Miałam kiedyś wyniszczającą dietę po której ważylam 59, czułam się jak na haju dumna z rezultatu, ale wyglądałam tak, że rodzina chciała mnie do psychologa wysyłać... sine usta, cienie pod oczami i sterczące żebra, szyja i ręce jak patyk. I energii miałam tyle co zombi. Tylko tyłek pozostał większy (choć z nim walczyłam) To było 11 kg temu tylko... więc aż tak grubo nie wyglądam teraz, jak myśli drzewiecki ale to fakt czuję się źle ze soba, bo wiem, że mogłoby być inaczej. Co polecacie jako dietkę?> bo ruchu mam sporo...

Gość oleńska
co to?

Gość ja też mam 174 cm
Ja nigdy żadnych diet nie stosowałam, od bardzo dawna już waże plus minus 56 kg, ale uprawiam dużo sportu. Wydaje mi się, że to też zależy od organizmu... Ale jeżeli źle się czułaś na diecie, to może wybierz się do dietetyka , to na pewno bezpieczniejsze, niż odchudzanie się na własna reke

Gość toironia
Jesteście laski walnięte. Przecież to normalna waga :/

Gość oleńska
czyli przez tydzień tylko mięso i jajka? potem warzywa... a potem chleb ciemny?

Gość oleńska
może wg wskaźników nie mam nadwagi, ale już usłyszałam kilka razy że jestem "spora", "postawna", "jest za co złapać"... :( a sport uprawiam 4 razy w tygodniu

Gość ja też mam 174 cm
No może i normalna, nie wiem jak autorka wygląda, ale skoro jej z tym źle ? Mozę na prawdę powinnaś zasięgnąć porady specjalisty ?

Autorko - rozumiem Cię doskonale. Ja mam 176 cm i jeszcze niedawno ważyłam 74 kg - więc tak trochę podobnie. Czułam się jak taka wielka baba .... jeszcze jakiś grubszy sweterek to już wogóle.... Wzięłam sie za siebie i dziś ważę 62 kg i czuję się cudownie! Kupiłam sobie sporo sukienek na lato i wreszcie czuję się super atrakcyjna. Także, żeśli źle Ci tak jak jest to naprawdę dla własnego samopoczucia warto zawalczyć o siebie. Powodzenia.

Gość oleńska
TakToJa, gratuluję serdecznie! teraz gdy zbliża się lato, takie zakupy mogą przynieśc naprawde dużo przyjemności! wiem jak to jest czuć się drobną i lekką, bardzo tęsknię za tym uczuciem! ale rok temu przytyłam sporo... i nie mogę się od tego czasu odkuć... kiedyś stosowałam głodówki, ale już nie pomagają... a jak Ty sobie poradziłaś?

Olenśko - ja przedewszyskim ograniczyłam jedzenie do ok 1500 kcal i to jadłam naprawdę tylko to co zdrowe i wartościowe, NIC WIĘCEJ. No i dużo ruchu, ja miałam w tym czasie roczne dziecko więc już z nim ruchu było sporo, długie spacery i na fotelik małegi i jazda na rewerze. Tyle. Z tym, że ja bardzo szybko potrafię się odchudzić. No mam nadzieję, że Tobie też się uda, bo naprawdę wiem jaka jest różnica w samopoczuciu teraz a wtedy .... Miałam a planie schudnąć do równo 60 kg, ale te dwa kg już sobie daruję, bo w sukienkach już mam nogi za chude :)

Gość oleńska
:) trzymajcie kciuki

Gość ja mam 176 i waze
58 kg, ale nigdy sie nie katowalam dietami itp, po prostu tyle waże bo taką mam budowę..Ty oleńska skoro już próbowałaś się odchudzać i wyglądałaś potem fatalnie,to widocznie to nie jest "Twoja" waga, to tak jakbym ja chciała schudnąć 10 kg...spróbuj zrzucić parę kilo, nie tak drastycznie może..?

Gość wredna_maupa
zupełnie was nie rozumiem, mam 179 i ważę 50 kilo, ale mam bardzo grubokościstą budowę tzn szerokie biodra itp. i w ogólę nie czuje się jak kloc. autorce radze trochę poćwiczyć ale raczej po to żeby ujędrnić ciało, reszta to kwestia akceptacji samego siebie.