Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojoojojjjjjj

czy każda z kobiet przynajmniej raz poroniła?

Polecane posty

Gość ojoojojjjjjj

bo czytając forum mam wrażenie że prawie każde ma to za sobą - albo ciąże obumarlą, albo poronienie.. jestem prawie w 3 miesiącu i martwie się czy wszytko jest i bedzie dobrze - czuje że już świruje ...

Gość grrr.......
poczytaj sobie jeszcze troche, ale nie o poronieniach tylko najlepiej o wadach rozwojowych i chorobach genetycznych, bo najwieksze ryzyko poronienia masz juz prawie za soba.... nakrec sie dobrze to napewno Ci to pomoze :-O... LUDZIE OPANUJCIE SIE !!!

ja nic nigdy nie poroniłam. nie czytaj forum, jeśli bardzo jesteś wrażliwa bo to źle na psychike wpłwa. wszystkim się będziesz przejmowac.

Gość jhgfhfcv,mnbvc
ja urodziłam 9 miesięcy temu była to moja 1 ciąża żadnej wcześniej nie poroniłam ani ciąża nie obumarła o ile mi wiadomo. nie martw się na zapas u mnie było w czasie ciąży wszystko ok z porodem już było gorzej ale wszystko potoczyło się ok.

Tak naprawdę to żadna z nas nie wie czy porobiła. Pierwsza ciąże roni około 95% kobiet i większość z nich nawet o tym nie wie. Czasem poronienie następuje w terminie okresu i niczym nie różni się od zwykłej miesiączki. Czasem okres przesuwa się o kilka dni. Myślę, ze nie ma coś ie zarzekać ze "ja nigdy nie poroniłam" bo tak naprawdę żadna z nas tego nie wie. Ryzyko poronienia spada w 2 trymestrze ciąży i później z każdym tygodniem jest coraz mniejsze, także autorko głowa do góry i myśl pozytywnie bo nie ma co sobie wkręcać takich rzeczy!

Gość ojoojojjjjjj
dziekuje dziewczyny!!! :)

Gość fikus rikus
kornelkowa-nie badz taka do przodu z tym poronieniem. bo skoro przestalismy z mezem uzywac prezerwatyw i w pierwszym cyklu staran zaszlam w ciaze,to chyba logiczne,ze NIGDY NIE PORONILAM-bo nie mialam mozliwosci zajscia w ciaze-chyba,ze niektore z nas sa wiatropylne.

Gość blabliczkaa
kornelkowa napisala o 95 procentach wiec kurzy mozdzku moze zaliczasz sie do tych 5 procent akurat....wybitnie tępa musisz byc skoro tego nie pojmujesz i liczyc do 100 nie potrafisz....

Gość asddasdasdas
Poroniłam w 10 tygodniu

Gość ja 1987
nie wspomne juz ze prezerwatywa nie daje 100% pewnosci wiec skad tepaku mozesz wiedziec czy nie bylas;/ ja niestety poronilam pierwsza ciaza a nawet bym o niej nie wiedziala gdybym nie robila testu wczesniej bo okres dostalam tydzien po terminie

Gość ja niestety tak ....
co druga kobieta roni:( w moim kręgu bardzo często ...

Gość 3 miesiac to juz spoko
u mnie 2 poronienia na 2 porody, ale wczesniej