Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagababa123456

glupie zony

Polecane posty

Gość jagababa123456

dlaczego zony po 50 sa tak glupie, ze wola udawac, ze nie widza romansu swojego meza niz sie z nim rozwiesc? mysla, ze sa za stare zeby sobie ulozyc zycie na nowo i wola o niczym nie wiedziec. glupie baby

Gość wcale nie glupie
dlaczego zaraz glupie. facet pobryka troche i wroci...jesli wroci

Gość nie oceniaj bo nic nie wiesz

Gość alaadamska123
no wlasnie roznie to bywa i czasem lepiej nie wiedziec niz zajmowac sie nieistotna przelotna fascynacja

Gość monotonia XX
Ja się z tego śmieję bo mi tak dobrze , niech sobie bryka ile chce a ja mam spokój i czas na własne romanse :D a poco mam coś zmieniać ? Niech pracuje, daje kasę i niech robi co chce a ja swoje :D

Gość nie to nienormalne
a co laska ma zmieniać całe swoje ułożone, wygodne życie tylko po to by udowodnić komuś że ma honor ? ma dzielić majątek, mieszkanie/dom...i potem martwić się czy ją z roboty nie wyleją i będzie miała kasę na życie i na utrzymanie dzieci ?

Gość romansówna
Dlaczego głupie żony!! A co szkoda, że nie odszedł do Ciebie!!! Mój ma na boku swoją i ja mam kogoś. Pracuje na mnie, mam duże potrzeby, czasami też się kochamy, chociaż swojej przysięga, że ze mną tego nie robi. I co głupia jestem? Mam wszystko! A Ty co masz?

Gość baba po 50
monotnia, masz rację:D ja też tak odnoszę się do tematu....niech biorą starego trupa, a ja mam czas na młodsze mięsko:D

Gość alaadamska123
ale ja nie pisze o sobie. mam znajoma sasiadke, ktorej maz biega za dwudziestokilkuletnia dupa choch sam ma 54. zona udaje ze nie widzi i nawet jak inni jej mowia to mowi, ze to nie prawda i siedzi cicho - sprzata, gotuje mu, prasuje i udaje, ze wszystko jest ok. moim zdaniem jest glupia. syn dorosly tez widzi co sie dzieje ala mama udaje ze jest szczesliwa. taka moralnosc pani Dulskiej

Gość alaadamska123
o a nie ukazal sie moj poprzedni post... myslalam, ze "to nie normalne" pisze na moj komentarz...sorry :))

Gość monotonia XX
popatrz na to z innej strony , może w ten sposób- nic od niej nie chce albo ona nie chcę się z nim kochać , ona ma spokój a on to co chce . Z drugiej strony, skąd wiesz dlaczego ona taka grzeczna , może ma kogoś na boku i jej taki układ bardzo odpowiada a może trzecia możliwość , nie ma pracy i pewnie nie ma szans na jej znalezienie , mąż ją utrzymuje więc znosi wszystko ze spokojem . Takie jest życie , brutalne i podłe ale niektórym z tym dobrze .