Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonsoir

czy to prawda, że mogę dostać fakturę VAT 2 tygodnie po zakupie????

Polecane posty

Gość bonsoir

dwa tygodnie temu kupiłam laptopa (12 marca) wzięłam tylko paragon bo z tego co mówił sprzedawca zrozumiałam, że fakturę można dostać jak ma się własną firmę. A dziś usłyszałam od kogoś, że jako studentka mogłabym sobie odliczyć podatek czy coś .... i że w ciągu 2 tygodni od zakupu mogę się zgłosić po fakturę... ile jest w tym prawdy? I czy te 2 tygodnie nie mineły przypadkiem wczoraj?

Z tego co wiem fakturę wystawia się do 7 dni, ale możesz zadzwonić do tego sklepu i zapytać czy by Ci ją wystawili. Ja pracuje tez w sklepie i czasem jak minie te 7 dni to jak klient chce fakture to prosze o paragon robię na niego korekte i wystawiam normalnie Fa

Gość fffdsfsf
do odliczenia podatku jesli już nie potrzebujesz faktury bo kwote podatku masz na paragonie!jednak watpie by mozna bylo odliczyc laptopa, mozna odliczyc internet ale kompa to nie wiem jesli chodzi o faktury to faktycznie nie wiem czy nie wystawia sie jej dla firm

Gość bonsoir
słyszałam, że jakjestem studentką to mogę sobie laptopa odliczyć bo służy do celów naukowych ;)

Laptopa nie mozesz sobie odliczyc,chyba ze masz jakas dzialalnosc,jestem zorientowana w temacie bo w zeszlym roku kupilismy laptopa corce i dowiadywalam sie w skarbowce i taka dostalam odpowiedz.