Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony farmer

Wolni Farmerzy- gracie?

Polecane posty

Gość szalony farmer

Czy są osoby na kaffe które graja w Wolnych Farmerów? :) Pozdrawiam wszystkich internetowych rolników !!

Gość szalony farmer
hehehe/// gdzie ja pole dostane pod warszawą :)

Gość szalony farmer
który level macie rolnicy? bo ja 12 :) musze przyznać że ta gra mnie bardzo odpręża heheh

"szalony farmer hehehe/// gdzie ja pole dostane pod warszawą " Może być trochę dalej:P.A ja grałem w ogame i w plemiona i teraz szkoda czasu zwłaszcza ze te gry wymagają obecności 24 godziny na dobę:O.

Gość szalony farmer
nie no ja zasiewam na noc i rano zbieram ploty zasiewam rano i potem sprawdzam wieczoremluzik :D a ta ogame to co to niby jest?

Gość kropeczkaaaaa
czy ta gra jest darmowa? nie ma żadnych opłat w trakcie gry?

"szalony farmer nie no ja zasiewam na noc i rano zbieram ploty zasiewam rano i potem sprawdzam wieczoremluzik a ta ogame to co to niby jest? " Tu jest: http://www.ogame.onet.pl/?kid=0-00111-03311-0707-01207103 :classic_cool:.Niestety ostatnio schodzi na psy:O.A co do tego czy bezpłatne-może być bezpłatne pod warunkiem że nie będzie wam przeszkadzało żę cziterzy za kasę udają lepszych graczy:O.

Nieokrzesany majowy wiatr mi też zaczęła się nudzić ale założyłam własny klub i jak na razie bawi mnie wykonywanie nowych zadań

Gość yste amethyste
Kod na 20 monet: Wyślij SMSa o treści: UPJ my4383511 (UPJ koniecznie napisz DRUKOWANYMI LITERAMI i nie zapomnij o spacji) pod numer 7668. Wkrótce po tym zostanie wysłana Ci kolejna wiadomość, gdzie podajesz swój nick, a 20 monet ląduje na twoim koncie. Gotowe! Koszt jak za zwykłego SMSa.

Gość welna
ja gram, na 13 serwerze 40 lewel kto zagłosje? s13.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/index.php?mode=view&user=12312808 wystarczy skopiować do paska i wcisnąć gwiazdki z góry dziękuję