Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi

hej, mam problem natury kobiecej ;)

Polecane posty

Gość pomozcie mi

Czesc, Nie wiem czy po prostu panikuje, ale panikuje :P wiec wole zapytac. Spoznia mi sie okres juz 7 dni - a zazwyczaj mam regularne, boli mnie podbrzusze od paru dni (2-3), tak jakbym to miala zaraz dostac okres, ale ciagle go nie dostaje :/ Robilam dwa testy, oba wyszly negatywnie. Co myslicie?

Gość pomozcie mi
pomozcie mi :(((((((

Gość pomozcie mi
Niepokoja mnie jeszcze te bole podbrzusza. Poza tym jem wiecej i bardzo zle zareagowalam na alkohol, tzn wypilam lampke wina i od razu zeszlam ;) Poszlam spac a nastepnego dnia rano wymiotowalam poranna herbate. Co prawda teraz nie mam nudnosci, czuje sie dobrze, tylko te bole podbrzusza no i fakt 7 dniowego opoznienia sie okresu po prostu mnie zabija :/ ale test robilam dwa dni temu i wyszedl negatywnie

mozesz być w ciązy, albo na tle nerwowym(wciąz czekasz kiedy dostaniesz, denerwujesz się, martwqisz, wiec nie dostajesz) idz do gina najlepiej, to bedziesz mieć pewność

Gość pomozcie mi
o rany to "mozesz byc w ciazy" mnie zabilo :/

Gość pomozcie mi
nie, test zostal zrobiony 14 dni po stosunki (tzn pierwszy 10 dni po stosunku), a drugi 14 dni, dzisiaj pewnie tez kupie i znowu zrobie :P

Gość pomozcie mi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale % to na 90% jestem w ciazy czy jak :/

Gość dehydrogenaza
jesli zrobilas test w 14 dniu to juz by wykrylo, gonadotropina pojawia sie w 8 dniu od zagniezdzenia, raczej wyluzuj poczekaj moze jakas aspirynka ciepla kapiel