Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał 8484

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość rafał 8484

Drogie Panie, powiedzcie mi dlaczego w taką ładną pogodę jak dzis ubieracie kozaki na szpilce i do tego krótką mini?? co z tego ze w tyłek Wam wieje jak stopy całe się pocą????????? Przeszłedłem sie dzisiaj na miasto i pełno lasek - mini + kozaki albo leginsy czy czarne rajstopy + spodenki krótkie . Dlaczego nie macie klasy tylko ubieracie sie tak tandetnie????????

Gość rafał 8484
a już nie wspomnę ze chodzic na tych szpilkach nie umiecie?????? to nie jest seksy to jest żałosne:-)

Gość nie zesray się
bo u nas mało fajnych sklepów mają baby nasze?

Gość nie zesray się
ale jak spojrzę na kumpli z biura na te mokasyny:-) to żal taki sam

Gość rafał 8484
ok. ale laski chyba sa gorsze, matko - jz nie wspomne o tych leginsach w panterke :-P na grubych nogach :-P

heheheh są okrutne:p. jako baba powiem Ci, ze mnie tez takie dziewuchy rażą :P

Gość nie zesray się
no Polki gustu nie mają ale nie zgodzę się ze mają go faceci. Jak byłem mały matka zakładała mi białe skarpety do czarnych spodni:-)

Gość nie mam leginsów
nie noszę kozaków więc chyba facet ze mnie ;)

ja dzisiaj wystepowalam jak najbardziej w mini,ale z kozakami pozegnalam sie juz na poczatku tygodnia;)

Gość ŁoooooMatkoBoska
Nie zesrej się. Chooj ci do tego co zakładam. Nie ubieram się dla ciebie więc spierdalaj ze swoimi gałami z moich pięknych kozaczków.

Gość do ŁoooooMatkoBoska
Nawet bym na Ciebie nie spojrzał bo jesteś zwykłą wywłoka bez kultury:-) kiss

najlepsze są te co w lato do mini kozaczki ubierają:D fajnie jej popatrzeć na takie dziewczyny czym byłby bez nich świat...;]

Gość ŁoooooMatkoBoska
I w dupie to mam

Gość do ŁoooooMatkoBoska
:-)

goń się . Jakieś masz urojenia . pewnie tylko za takimi się oglądałeś i tylko na takie zwracałeś uwagę a teraz pieprzysz i chcesz być mądry.

Gość a wkurzają pierdopędy
Bo większość Polek nie ma kompletnie gustu i kultury osobistej. Są bardzo prymitywne i ograniczone intelektualnie i ubierają się jak tanie dziwki! Przykład? A proszę bardzo. Choćby to co miałem przyjemność zaobserwować we Wszystkich Świętych na cmentarzu! Co druga dupa w wieku powiedzmy około 20 do 30 lat ubrana w mini i kozaki! I teraz pytanie z mojej strony do was drogie panie. Jakim prymitywem trzeba być, jaką głupią cipą trzeba być, żeby nie potrafić się ubrać stosownie idąc na cmentarz? Nie każdy ma kurwa ochotę oglądać wasze tłuste, spasione dupska!

Gość Hipoooookryci
Ciekawe, że wszyscy tacy porządni prawie jak z klasztoru to dlaczego jak idę normalnie ubrana z koleżaneczka w mini to każdy fagas za tą pipą się ogląda.

bo wjście na cmentarz w Wszystkich Świętych to rewia mody i każda przed każdą chce się pokazać a później będą się nawzajem jedna przed 2 obgadywać.Proste.A na to że nie mają nóg do mimi to już nie zwracją uwagi...

Gość Rafał a jak Twoim zdaniem
powinna się ubierać kobieta ? Jak lubisz?

Gość rafał 8484
W sutannę. To mnie najbardziej jarrrra.

Gość jhcnjsd
Dziś jak wyszłam z domu, to miałam na sobie kozaki, rurki dżinsowe (pod spodem leginsy), kurtkę zimową (pod nią gruby sweter), szalik i czapkę :O Kurfa nie spodziewałam się, że już jest tak ciepło :O Prawie się ugotowałam :O

A ja miałam na sobie dżinsy,koszule-tunike, kurtkę wiosenną, kozaki i nie wydaję mi się, żebym wygladała jak dzi**a.

Gość jhcnjsd
Ja jak dziwka również nie wyglądałam, ale jak szalona to raczej tak :D

Gość rafał 8484
jak lubię ? jaki mam gust? napewno elagancja, z pomysłem , odpowiednio do figury i do sytuacji ;-P hehe bo te w mini z jeansu za 30 zł i kozakach za 50 zł nadaja sie na pobocze jezdni :-) tam przynajmniej takie widze :-) anie żeby paradować np po starówce :-)

Gość rafał 8484
no i nie wspomne o rozowej bluzce z dekoldem :-) może niektórym podobaja sie takie " kobiety " z niższej półki :-) ja gustuję w tej najwyższej :-)

mnie denerwują te siksy co makijaż poprawiają co godzinkę :) tylko że tego pierwszego nie zmywają i robią sobie takie piętra na twarzy :D i nie lubię otyłych kobiet w miniówkach... jej noga jak moja pupa... dziewczyny serio-seksapil w waszym wydaniu powinien być zabroniony :)

Gość rafał 8484
popieram _popieram :-)