Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał 8484

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość rafał 8484
popieram _popieram :-)

Gość A mnie denerwuja tacy
ludzie jak Rafał i cała rzesza mu przyklaskująca. A może tak więcej tolerancji? Co Was to obchodzi kto w czym chodzi? Jeśli dziewczyna ważąca 100kg. dobrze czuje się w mini i z wiszącymi boczkami, to ja nie widzę żadnego problemu. Dla mnie może i z gołym tyłkiem sobie chodzić. Tak samo z tymi kozaczkami. Jak lubią się tak tandetnie ubierać, niech się ubierają. ja mam swój styl i tez mnie gówienko obchodzi czy komuś się to podoba, czy też nie! Ważne, że ja się w tym dobrze czuję! Ludzie, skończcie wreszcie z tą zaściankowością! Dlaczego tylko w Polsce jeden na drugiego wilkiem patrzy? Dajcie "se" na luz! Nikt z nas nie jest bez wad i zawsze będziemy różnie wypadać w oczach innych. A jeśli tak bardzo nie możecie na to patrzeć...nie patrzcie!...i po kłopocie ;)

Gość rafał 8484
trudno na to nie patrzec, jak co chwile taka idzie :-)

Drogi autorze..zadziwia mnie Twoja wypowiedź...Rzadko można spotkać faceta, ktory zwraca uwagę na ubrania kobiece..Od razu zaznaczam, że mam ładną figurę i ubieram się elegancko i nie tak tandetnie jak piszesz powyżej (z czym się zgadzam), ale te właśnie kiczowate przyciągają wzrok męski, czego zdecydowanie jesteś dowodem..Więc może zadam Tobie pytanie....dlaczego Wy mężczyźni patrzycie na to?

Gość rafał 8484
abc, i tu sie mylisz, my faceci własnie zwracamy uwagę na ubrania :-) a co do drugiej czesci, to normalne jest że każdy patrzy na każdego człowieka - czy to na ubrane tandetnie czy z klasą . Tylko ze tandetne są smieszne, a myślą ze są są sexy. Powiem Ci coś, jestem dość atrakcyjnym mężczyzną , zadbanym... i nieraz takie " kobiety" próbowały mnie zaczepić np uśmiechając się bo myślą ze są super, no niestety babeczki - styl targowy nie dla mnie :-)

Gość rafał 8484
wiec wcale nie tylko te kiczowate przyciagaja wzrok - pewnie przyciagaja by sie posmiac, natomiast te elegancie by podziwiać :-)

Gość rafał 8484
echhh ostatnio jak się ciepło troche zrobiło to pełno na ulicy pokazało się takich kobiet jak ta słynna barbi z Gubałówki :-)

No i kolejna sprawa wychodzi..uśmiechały się i tym zwróciły Twoją uwagę..gdyby nie, przeszedłbyś obojętnie...Wniosek jeden, te kiczowate i zbyt swobodnie się zachowujące pewnie są zdesperowane..szukają faceta i szybko znajdują.. Lubisz tipsy i panie tzw. solary?

Gość rafał 8484
czy lubię tipsy, solary ???? Nie -uciekam od takich jak najdalej :-) lubię kobiecą piekność, opalenizna owszem, ale naturalna, paznokcie również naturalne i przede wszystkim zadbane :-) a przyklejane są śmieszne :-) cwygladają tak nienaturalnie:-)