Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ladna dziewczynkaaaaa

Zdjecie dziewczynki

Polecane posty

Gość taka ladna dziewczynkaaaaa

Postanowilam dzis pobuszowac troche po portalu naszej klasy aby poszukac starych znajomych ze szkoly .Gdy oddalilam sie na chwile od kompa dzieci zaczely klikac i na monitorze ukazalo mi sie zdjecie dziewczynki , bardzo ladnej dziewczynki .Zszokowana bylam troche jej ubiorem , wymalowane usta , kolczki , korale , pierscionek , przeciez to jeszcze dziecko .Sama mam dzieci , co prawda jeszcze nie takie duze ale nigdy nie pozwolilabym na umieszczenie takich zdjec w internecie .Niestety nie potrafie wklejac linku , nie wiem czy to jest nawet mozliwe . Co wy o tym sadzicie ? czy to nie lekka przesada ja tak pokazac .Nazywa sie Klaudia Zygmunt .

jeśli chodzi Ci o tą w czerwonej sukience to przesadzasz. Jest ładnie ubrana,widać że odświętnie ale makijażu to ja tam nie widzę- jakbyś się upierała to może błyszczyk na ustach. Nadal wygląda jak dziecko.Nie jest ani wulgarna ani wyuzdana,ani kuso czy prowokująco ubrana.A to że ma korale? Moja córka ma 4 latka i też je czasem nosi,lol.

Gość zadna przesada
bardzo ladne zdjecie nic prowokujacego , nie przesadzajmy to nie sredniowiecze

...co w tym ubiorze takiego szokującego?...autorko, jeżeli takie błahe rzeczy Cie szokują to współczuje...chyba naprawde nigdy w życiu nie widziałas czegos szokującego...aż boje sie pomyśleć jak bys wtedy zareagowała...no i chyba z nydów zajmujesz sie takimi pierdołami...pozdrawiam

a co w niej az tak pieknego? :) na takie zdjecia tak duzej dziewczynce bym pozwolila, bez przesady :)

Gość taka stara malutka

Gość taka stara malutka

no bez przesady przeciez nie jest jakos ubrana nie wiadomo jak ... a makijazu to ja tez nie widze no ale dobra blyszczyk...

Gość no jasne
stara maleńka a nie stara malutka :P

Gość taka stara malutka
no jasne --- ULŻYŁO? :O ja tam od zawsze znam powiedzenie 'stara malutka' :P Może co region to inna forma powiedzenia...hmm nie przyszło to do główki? :O

Ale brzydka... zero stylu, nie ma wyczucia a po za tym nie dziewczynka bo ma już z 12 lat.