Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HanaSzatana

Kobiety fatalne

Polecane posty

macie cos z femme fatale? Własnie kopnelam w dupe kolejnego, nie wiem czemu lubie ich wyrywac ile sie da i zostawiac. Udowadniam sobie,ze moge miec ich wszystkich. dzisiaj spotkalam sie z bylym, ma nowaa dziewczyne, jednak po tym co miedzy nami dzisja bylo chyba tez ich zwiazek to jakas fikcja.

Gość hanaczatana
tak naprawdę to nigdy nie trzymałam faceta za rękę, bo jestem bardzo wstydliwa i gruba :O

Gość mkijm
fatalny to nie synonim fatale kretynko:O:O

kobieta fatalna i femme fatale to zwiazki fraz. zamienne pseudointeligencie;) poczytaj troszke,madrzejszy bedziesz;)

Gość ten co poznał ciemność
skąd niby wiesz ,że mozesz mieć każdego? miałaś każdego ze tak piszesz?? czy tylko się dowartościowujesz tak twierdząc? w sumie po co Ci każdy jak nie umiesz mieć jednego normalnego:D

Gość miłość niejedno ma imię
ja nie chcę mieć każdego , nie mogę mieć każdego i nie potrzebuję mieć każdego. bo mam równo pod sufitem :P

Gość Zinnka
Skoro podrywasz facetow, a potem ich rzucasz, to oznacza ze nie potrafisz stworzyc stalego zwiazku. Bardzo ci wspolczuje

Gość Errś
Tu się nie ma nawet czym chwalić. Nie wiem co ci to daje, chyba satysfakcje. To prędzej masz jakieś zahamowania co do związku. Powodzenia w samotnym życiu życzę x3