Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a little dream of me

jak wiekszosc facetow zareagowalaby na nieogolona... ekhm... myszke?

Polecane posty

jestem jeszcze dziewica, wiec do tej pory nie mialam potrzeby golic sie w tym miejscu. ostatnio moj chlopak za bardzo sie rozkrecil i probowal mi wsunac tam reke. nie mialabym nic przeciwko gdyby nie to, ze bylam nieogolona. jak on moglby zareagowac, gdyby poczul tam wlosy? czy to juz norma, obowiazek depilowac sie wszedzie?

Gość no jasne
Nieogolone sa tylko zakonnice, norma jest na zero , maszynką taty, inaczej sie nie liczy.

jestem poza normą :):):):):):) poszukaj podobnych wątkówa ten zgłoś do usunięcia, tak będzie grzecznie dziesięć lat temu kiedy ja zaczynałam seks to włosy były normalne jak chcesz wiedzieć czemu się depilujemy to ci powiem, chodzi o seks oralny i higienę- jeśli np. na seks oralny nie masz ochoty to ja nie widzę potrzeby się golić, acz jak to się mówi przystrzyc tu i ówdzie

Gość iśka111111
zależy, czy jesteś zarośnięta na parę cm, czy masz tylko lekki odrościk. bo całkowity busz mógłby trochę faceta przestraszyć. przecież to niehigienicznie. ja zawsze na początku się gole, a potem jak facet już jest taki "mój" to wtedy czasami zapominam ;p i golę się nie częściej jak 2 razy w tyg;] generalnie jak krótkie włoski są delikatne to jest git. a na zero to mają 5-latki :)

Gość brzoskwińka
jak na początek proponuje sie nie golić, lecz lekko przyciąć włoski. wtedy poczujesz sie lepiej. a jeżeli byś jednak zdecydowała sie na golenie to poczytaj w archiwów jakie to uczucie i co robić żeby nie wyskoczyły ci np. chrostki

Gość nieogłupiony medialnie
mnie to wogóle nie przeszkadza, przeciez to nie zarost(a nawet tego się nie musi) żebys to musiała golić, chcesz to gol ale to twoja sprawa i nie ulegaj naciskom W korei się je psy, u nas to "świętobujstwo" ale to sprawa kulturowa, Jakis palant coś wymyśli a głupie owce idą za nim jak w dym bo nie mają rozumu, to samo jest z odchudzaniem - więc jak masz głowe na karku rób jak ci się podoba i niech cię nie obchodzi zdanie faceta .Twoja cipka, twoja sprawa HOWK!!

Gość no jasne
Nie chrostki tylko krostki jak juz. I nie ma bata zeby sie nie pojawily, mission imposible.

Gość Zgred201
dzieciaki :) się za sex biorą jak się ogolisz to dopiero się chłopak wystraszy :) ,że za dziecko się bierze i spier...doli gdzie pieprz rośnie ... nie gol i nic się bój tak jest normalnie ... a jak już się lepiej poznacie to dojdziecie do własnego stylu łysego zarośniętego albo coś pośredniego

Gość nieogłupiony medialnie
kórva z ortografami to jest ótrapienie, hrostki i jurz!! tempaki z SB, tambyźcie sie odnależli W rzadnej kwestji , rzadnego zdania tylko poprawiać!!

chcialam sie go spytac, jaka mu sie najbardziej podoba, ale... nie wiem jak sie do tego zabrac

Gość smarx
jezeli są tam wloski w granicach normy, to mysle ze zaragowalby tak jak powinien.. mi osobiscie wloski nie przeszkadają . oczywiscie jezeli sa w granicach normy.. na pewno żaden nie toleruje wlosów na udach.. tych musisz sie pozbyc jesli masz.. ;d moja dziewczyna ma taki seksowny paseczek, naprawde robi na mnie wrażenie.. ]:->

Gość korki taczer..
pachy golisz ?