Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktori ....

kiedy zdecydowaliscie sie na 2 dziecko ?

Polecane posty

Gość wiktori ....

Ja mam synka 2 latka i nie wiem czy nie czas na nastepne ?

Gość Dziewczyna z nadzieją
Ja dopiero czekam na pierwsze, ale myślę że dwa latakto już dobry moment. Jakby co różnica wieku będzie niewielka i dzieciaki powinny się dobrze dogadywać w przyszłości.

ja uważam że teraz jest dobry czas. ja mam rok po roku i jak na razie fajnie się dogadują itd.

jak pierwsze dziecko mialo 8 miesiecy i udalo sie,roznica miedzy moimi dziecmi to 1,7 miesiecy.

Gość maaaari
To chyba najlepszy moment bo zanim urodzisz drugie, starsze dziecko będzie w wieku przedszkolnym. Ja drugiego synka urodziłam jak starszy miał 2 latka i nie było łatwo tego pogodzic...Jedno i drugie trochę niedopieszczone...A teraz jak zaczął chodzić do przedszkola mam wreszcie czas dla młodszego.

My z Mezem planowalismy dziecko od razu po tym jak urodzilam pierwszego syna ale teraz jest tak kiepsko z praca ze szok i chyba ta decyzje odlozymy na czas neiokreslony. Tak nparwde to chcialabym miec tylko syna i zadnych juz wiecej dzieci- bo nie chce zyc w biedzie. Chyb ze wyjedziemy ale Maz nie chce :(

Gość jagoda z jednym masz problem
zeby pieluche zmienic. A jak drugie zmontujesz to pewnie beda chodzily osrane cale dnie. Dobrze ci radze, wez sie lepiej do roboty zeby na wiecej pieluch starczalo a drugie dziecko se odpusc. do ciezka praca, nie dla leserow.

Zdecydowalismy sie na drugie jak starszy miał 1,5 roku,ale udało sie dopiero po 11 miesiacach,więc różnica to 3 lata z hakiem.

Gość moja córka w tym roku będzie
miała 4 latka a ja ciągle zastanawiam się nad rodzeństwem do niej... i chciałabym i boję się. Wiem jednak, że jak się w tym roku nie zdecyduję na drugie dziecko to moja córka zostanie jedynaczką bo zbyt dużej równicy wieku też nie chcę.