Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa:)

bistro w plewiskach albo luboniu-pytanie:)

Polecane posty

czy byl ktos w bistro pesto w luboniu albo w plewiskach? interesuje mnie czy jest to knajpka na poziomie czy jakas speluna??mam tam isc na rozmowe w sprawie pracy i nie wiem czy isc?:(

halo? chcialam sie tylko poradzic:((

halo ludzie pytam tylko o miejsce i juz znikam, w google nie moge nic znalezc:((

Fajny lokalik! Byłam tam już dwa razy z mężem. Boski wystrój ,w moim stylu ( chciałabym tam mieć w domu:( ) Super makaron,super sos,tanio...prosto,szybko(jest to spagetteria). Dla mnie bomba. Oby tak dalej, bo blisko mieszkam. Wysłałam CV bo nie mam aktualnie pracy...może się odezwą...:( A Ty poszłaś? Jak nie to pójdę za Ciebie :))) Pozdro!!!

Gość Lubonianka
O proszę, widzę, że nie tylko ja tam szukam pracy. :):) Też jestem z Lubonia, niedługo mają się odezwać. Miejsce wygląda na sympatyczne. :):) Aczkolwiek informacji żadnych nie znalazłam na temat lokalu...

Gość Anyż
Wystrój super w luboniu żarcie wyśmienite. Sosy super ale najlepszy ten makaron. Tortellini też ok. Mysle że będę często tam wchodził.

Gość Sadzaw
Super lokal w środku. Polecam tą spagheterie. Super oby tylko takich wiecej.

Gość staś:)
A ja tam uwielbiam pożerać lasagne bolońską i sałatki!!!!! Mniammm... I wystrój też mi się na maxa podoba :)))))

Gość Kubulkowa
ooo widze ze nie jestem jedyna fanka tego lokaliku :) dla mnie prym wiedzie sos szpinakowy a o serowym nie wspomne :) po porostu bomba

Gość falkor72
Wybieram sie tam wlasnie za chwilke :) szkoda tylko ze maja slaba strone internetowa moze z czasem sie poprawia trzymam kciuki :)

Gość 11-11-11
A ktoś tam wczoraj wybił szybę w drzwiach :( Czyżby niespokojna konkurencja??? Oj nie ładnie, nie ładnie! Mimo że brakowało szyby to i tak tam jadłam z całą familią, bo uwielbiamy do nich wpadać na makarony:)

Gość mam wrazenie ze ten topik
podnosi jedna osoba :o

Gość a gdzie w luboniu mozna dobrze
a gdzie w luboniu mozna tanio i dobrze cos wchramac? prosze o powazne odpowiedzi bo jestem swiezym mieszkancem lubonia .

Gość załamana mama
byłam tam na rozmowie w sprawie pracy i obiecali, że oddzwonią i oddzwonili umawiając sie na poniedziałek i cisza:( załamka, nie chce sie narzucac i ciągle do nich dzwonic, ale bardzo zależy mi na tej pracy, poradżcie coś mądrego proszę, chce w końcu wyjśc do ludzi i zacząc pracowac, bo mam dośc siedzenia tylko z dzieckiem w domu:(...doradżcie błagam

Gość załamana mama
up

Gość Anyż
Czy to wazne kto jest włascicielem chyba dyskutujemy tutaj o jakości żarcia w tym bistro a nie o osobach. Poza tym w tych czasach kamery to chyba norma wszędzie. Ludzie żal poprostu żal. Lepiej dajcie koment o żarciu.

czy ktoś coś wie nt. Pesto, które się otwiera w Pajo w Luboniu? bo od jakiegoś czasu obserwuję lokal i słabo im idzie urządzanie prawdę mówiąc:(... a przy okazji właścicielki.. czy żoną Pana Wnęka nie jest Pani Jola???

up up w górę:)

Gość Anyż
Slabo idzie w Pajo piszą ulotki ze są tam a ich nie ma.

up up

HI HI :))) Witam - z tego co ja wiem - a dobrze wiem :))) To masz fałszywe informacje. Jest to bardzo szczęśliwe małżeństwo. Ale podli ludzie rozsiewają pierdoły ze zwyczajnej zawiści, bo nie mogą znieść, że jest to bardzo zamożna rodzina. Interesuj się więc sobą a nie rób plotek na forum, bo można ciebie namierzyć i jak tylko ci ludzie zechcą to moga wytoczyć proces za naruszenie osobistej nietykalności. --------------------------------------------------------------------------------- UWAGA !!!!! TO JEST ZWYKŁE I PODŁE KŁAMSTWO !!!!! bubbles123 witam z tego co mi wiadomo to już ani pani ewa ani pani jola nie są żonami już jest jakaś trzecia --------------------------------------------------------------------------------

Do : ciekawa:) ------------------------------- Jesteś podłą intrygantką - co ciebie tak interesuje czyjeś życie małżeńskie, lubisz ploty - tak ? To bardzo podłe co robisz.

Anyż Czy to wazne kto jest włascicielem chyba dyskutujemy tutaj o jakości żarcia w tym bistro a nie o osobach. Poza tym w tych czasach kamery to chyba norma wszędzie. Ludzie żal poprostu żal. Lepiej dajcie koment o żarciu. Masz racje Anyżku - muszę tam pojechać i zobaczyć co to za lokal i jakie jedzenie.

Gość Anyż
Siemka Elinowa dzięki za miłe słlowa też uważam że ludzie zazdroszczą i tyle nie znam właścicielki ale wtrącają się wogóle nie na temat. A co do Bistro to byłem tam wczoraj jeśc i szkoda ze w tortellini nie dają sera na góre byłoby lepsze napewno a reszta jest zarypiaszcza.

nie wiem w czym jest problem!! nie interesuje mnie kto jest czyją żoną i którą z kollei i nie życzę sobie nazywania mnie intrygantką, chciałam się dowiedzieć czegoś nt. knajpy a cała reszta mnie wali!! więc proszę mnie nie obrażać- nie mam wpływu na to co piszą ludzie na forum i nie ja zaczęłam temat byłych i obecnych żon!!!

Gość czyrek
tak to prawda, to jest wspaniała dziewczyna, ta szefowa. i ładna. i dobra i gotuje dobrze. i jest miła dla ludzi, i nie ma problemów w małżeństwie, bo oni muszą byc szczesliwi, jak ona jest taka fajna i tak dobrze gotuje. a cały świat się na nich uwziął, bo każdy by chciał wyglądać tak jak ona, ta szefowa. nawet ja, chociaż jestem facetem.

Gość Gochaaa1
Pracownicy? Dlugo ich nie bedzie. Kamery nawet na zapleczu, w kiblu, nie mozna brac napiwkow... Zarobki tez marne, na umowę zlecenie dostają tam 1000 zł, potem MOŻE 1400...

Bistro jest super. Świetny wystrój, fajna muzyka zawsze leci i fajne kobietki tam pracują:) Makaron wyśmienity, a co do sosów to najlepszy serowy. zachęcam wszystkich! Można zjeść pyszny obiadek w niskiej cenie

a ja sie nie zgadzam z panią powyzej. Poszedlem kiedys tam 15 minut przed 21 niby maja otwarte do 21 i co? ... Dziewczyna za barem zrobila minę jak srający kot na wierzbie:/ i z laska otrzym alem jedzenie!