Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tidex

MOWILEM , ZE TO TYLKO UKLAD - SEX , A ONA TERAZ MOWI O JAKIMS ODDANIU

Polecane posty

Gość tidex

chyba wiedzila o co mi chodzi , ze z nia nie bede,odrazu to powiedzialem czego teraz chce oddania jakiegos , uczucia

Gość tidex
bab sie nigdy nie zrozumie

Gość panna walkiria
Hmmm, pewnie niezbyt dokladnie wyjassniles jej te zawilosc, no i w koncu, bylo przeciez wygodnie. :) A kobieta, no coz, zakochala sie, nie dotrzymala obietnicy. Widocznie ja zwodziles, zamiast przegnac na cztery wiatry :classic_cool:

Gość tidex
sex z nia jest super, ale nic pozatym, mowilem ze mi sie podoba bo tak jest, ale nic jej nie obiecywalem , nie chce z nia byc, tylko sex

Gość panna walkiria
Idz lepiej do burdelu, pouzywasz i na pewno zadna sie nie zakocha :classic_cool:

Gość podoba ci sie, fajny seks
to co z nia nie tak, ze nie chcesz nic wiece? ale nie odpowiadaj "bo nie nadaje sie do zwiazku, na zone itp." dawaj konkrety!

Gość zgaduje mezatka
🖐️

Gość tidex
bo jest dobra tylko do sexu, godzila sie na to , a teraz czego che

Gość tidex
moze i cos do niej czuje, ale nie chce z nia byc, jak kogos znajdzie to niech idzie nie zatrzymuje jej

Gość zgaduje mezatka
jak cos do niej czujesz to w czym problem? badz z nia i po sprawie

Gość zgaduje mezatka
jeszcze zrobcie sobie dziecko to bedziecie sobie bardziej oddani :classic_cool:

Gość zgaduje mezatka
zrobicie sobie jeszcze bejbi to bedziecie bardziej oddani sobie :classic_cool:

Gość tidex
ma pojebany charakter, a w lozku nic nie mowi

Gość aaaaaaaaaahahahaha
umarłam

Gość tidex
co takie dziwne

Gość panna walkiria
Dobrze radze - idz do burdelu, wyszumisz sie, a jak przyjdziesz do domu zakosztujesz blogiej ciszy :classic_cool: Szkoda forsy ? To cierp, buhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :classic_cool:

Gość zgaduje mezatka
seks jest wazniejszy

Gość zgaduje mezatka
jak sobie zrobicie bejbi to sie moze troche uspokoi, ona bedzie miala oddanie ty spokoj :classic_cool:

Gość dzisiaj świeci słońce
jeszcze kopnie Cie w dupę i będziesz beczał za nią, typ faceta, który jak ma to narzeka jak nie ma to płacze :O

Gość zgaduje mezatka
raczej typ wiecznego chlopca dla ktorego liczy sie tylko wlasne potrzeby, bez odpowiedzialnosci i ciagla zabawa, minimum dawac maksimum brac ;]

Gość czego ona chce?
no bezmózgowym palantom trudno kest zrozumieć, że kobieta nie idzie do łżka z facetem dlatego, że ma ochotę na seks ale dlatego, że jest zakochana. A co z odpowiedzialnością drogi panie?

bo życie trzeba przeżyć,żeby zrozumieć pewne rzeczy, a kobiety idą na takie układy świadomie to samo tyczy się romansu z żonatym, a potem płaczą jak to zostały potraktowane, bo pod świadomie liczą na to że rozkochają kolesia w sobie i będą żyły długo i szczęśliwie a tu klops i zaczyna się lament. Przyznaję faceci potrafią być podli ale idąc w jasno postawione zasady moim zdaniem upokarzamy się, robiąc potem wywody uczuciowe. Inaczej mówiąc jak wiesz że jesteś kochliwa nie pakuj się w takie coś , nie licz na cud "amora" włącz rozsądek

zbluzgałabym faceta jeśli by ją czarował, zabiegał, rozkochiwał i olał, ale żyjemy w czasach gdzie ludzie są sami a sexu potrzebują i idą w takie układy, tak,tak, są tacy co tak potrafią, ale jeśli było tak jak mówi to paradoksalnie był szczery to ona zawiodła, sorki ale takie życie. żeby nie było że bronię facetów, ludzie kobietki potrafią być jeszcze gorsze :(

Gość zgaduje mezatka
gdyby sprawe stawial jasno, to pewnie nie pojawilyby sie problem albo od razu sam zerwalby kontakt jak zauwazylby ze kobieta sie angazuje a nie lamentuje tutaj ;/ jeszcze to "chyba wiedzila o co mi chodzi" no CHYBA nie wiedziala ;]

Gość tidex
wcale nie lamentuje, tylko dziwi mnie takie zachowanie kobiet, zasada to zasada,nie rozumiem czemu to takie dziwne, baby w tych czasach sa glupie

Gość tidex
zrywalem kontakt , ryczala i prosila o spotkania, to co mialem sobie odmowic, ruchania?

Gość a ja czasami sie zastanwiam
sam moim zdaniem jestes glupi i do tego cwiercinteligent. Palant jeszcze sie zastanawia czego ona chce...oddania chce idioto, przeciez ci to powiedziala. Wiec albo kopnij ja w dupe i szukaj innej dupodajki albo sie zaangazuj

Gość tidex
ale z ta mi jest wygodnie, mam sex , nie musze wydawac duzo kasy na nia, jak znajde inna to ja kopne,a teraz jest mi wygodnie

Gość tidex
czy tak trudno to glupie baby zrozumiec? nie chce sie wiazac z jedna panienka,sluchac ze nei moge tego tamtego, a po huj mi to

Gość zgaduje mezatka
"ale z ta mi jest wygodnie, mam sex , nie musze wydawac duzo kasy na nia, jak znajde inna to ja kopne,a teraz jest mi wygodnie" EGOISTA