Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stukstukstuk

Córcia 2,5 roczku wywinela mi numer

Polecane posty

nie wiem czy za wariowanie można też poddać fakt że matka sie martwi o dziecko, to jedynie przejaw tego co innym może być nie dane!!!

Gość buahahahahaahahah
MIMI wez przeczytaj ten stek bzdur, ktory napisalas...buahahhaahahhahahahh idiotko....

Gość Rozalia234
Niech ktoś Wami wstrząśnie! Śpiące dziecko to nie jest temat do omawiania, a tym bardziej do omawiania na forum publicznym!

Gość stukstukstuk
Chyba jednak bedzie spala dalej:) wstala siku:) kaszke:)(bo pije jeszcze) i mowi-ziuziu:)

buahahahahaahahah ..........chyba masz problem z intepretacją lub nadinterpretujesz jak chcesz

Gość Rozalia234
Leczcie się! Za chwilę będzie się martwić, że się obudziło i założy nowy wstrząsający topik! A potem, że wstało, albo kupę zrobiło... To jest chore!

Gość stukstukstuk
A ty rozalia wykupilas prawa do tego forum czy co! MIMI-a jak u ciebie sytucja wyglada?

Gość Rozalia234
No proszę już jest ... Jesteście nienormalne i ktoś wam to musi powiedzieć.. :O

Gość Rozalia234
Prawa? A co kupę trzeba omówić z nieznajomymi ludźmi? Nie łudź się! Normalna nie jesteś!

Gość stukstukstuk
Ech roza roza:) jak bedziesz kiedys matka to ,mam taka nadzieje,bo gorzej jesli nie-tez bedziesz TAKA NIENORMALNA.

Gość Rozalia234
Idź do kościoła tam także może być teraz cały kościół ludzi ... I z ambony poinformuj o tych wydarzeniach!

Gość stukstukstuk
tak tak,faktycznie-WY to jestescie normalni:(

Gość stukstukstuk
tak tak,faktycznie-WY to jestescie normalni:(

Gość Rozalia234
Nie traktujemy swojego snu do tematu dla całych społeczności, ani nawet kup ... :O

Gość stukstukstuk
:-p A ja mam gdzies to co piszesz roza :classic_cool:

Gość buahahahahaahahah
MY TEZ MAMY GDZIES TO CO PISZESZ KRETYNKO....

Gość Rozalia234
Jak każdy chory psychicznie! Psychotropy niezbędne!

stukstukstuk .....................moja Niuncia już wstała, zjadła i baje ogląda!!!

ja tylko nie rozumiem jednego, jak sie komuś nie podoba to po co marnuje czas na zbędne komentarze matko no!!!!

Gość Rozalia234
Wlasnie babska zafascynowane kupami. Idzcie z tym na gg, albo telefon.

Gość stukstukstuk
MIMI-dalas sie wygnac? Jak Twoja Kasia?(moja imienniczka😍

ja tylko nie rozumiem jednego, jak sie komuś nie podoba to po co marnuje czas na zbędne komentarze matko no!!!!

Gość megga123
moj syn w kwietniu skonczy 2lata a wcale nie chce spac w dzien, tez mam z nim utrapienie bo caly dzien chce byc na dworze, przesilenie wiosenne czy co ;-)

Gość Rozalia234
jaaaaaaaaaa to niesamowite!

stukstukstuk .................Mała wstała i karmiłam ją!!!jestesm jestesm nie dam sie takim komentarzom beznadziejnym wygonić

Gość stukstukstuk
MIMI-dalas sie wygnac? a jak moja mala imienniczka?😍-wstala?

stukstukstuk ............................moja Mała to Twoja imienniczka????super hihihi!!!co Mała Twoja robi? moja bajkę ogląda!!!

Gość buahahahahaahahah
W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y W Y P I E R D A L A C Z A M Y K A M Y