Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutalny rynek pracy...///

.........................chcę odejść od narzyczonego, bo straciłam pracę

Polecane posty

nie mam stałej pracy, wczoraj mnie zwolniono:( jestem po stdaich, lecz nie jest teraz łatwo na rynku pracy; jego rodzice krzywo na mnie patrzą:/ załamałam się... może z kimś innym będzie szczęśliwszy

* narzeczonego ** studiach lierówki

tak, wiem - literówki:( lewdo widzę przez łzy * narzeczonego **studiach

jeden dzień bez pracy to jeszcze nie tragedia, choć sytuacja do najmilszych nie nalezy.. daj sobie czas, na pewno coś znajdziesz.. i nie podejmuj pochopnych decyzji!!

mam nadzieję... chciałabym pracować w zawodzie, jednak wolnych miejsc brakuje:/

Gość karwa fak
musisz być twarda nie MIĘTKA, a tak w ogóle to właśnie w takich momentach można sprawdzić się w związkach. Zawsze fajnie jest jak jest dobrze, a jak się zacznie sypać to czas - prawdy o związku...

Gość njalepiej pogadaj z
narzeczonym niech ci wybije to z głowy. Wiem że można miec takie mysli ale na prawde nie można w takich sytuacjach podejmowac tak drastycznych kroków. Wiesz ja od ponad roku z różnych powodów nie pracuję, o d pół roku poszukuję pracy i w skrajnych momentach też mi chodziły takie mysli po głowie jak wrócenie do rodziców bo być może jestem ciężarem dla mojego męża. Na szczęście mi wybił to z głowy. Z teściami ani z nikim z rodziny nie chciałam sie na poczatku spotykac bo ciagle gadali o pracy i pytali jak idzie. Spojrzenia też były i aluzje, jednak u nich raczej nikt z nich nie powie mi nic na ten temat bo siostra mojego męża ponad 4 lata siedziała w domu nic nie robiąc. Jak później u nich żeśmy zamieszkali to nawet mnie chwalili bo może i nie zarabiałam ale potrafiłam dobrze gospodarować kasą i nawet udało nam się coś zaoszczędzić.

Gość njalepiej pogadaj z
Dodam jeszcze, że niedługo zacznę staż i przypadkiem dobrze trafiłam, szukałam czegokolwiek byleby było i mi się nie udawało załapać a tutaj trafiła się taka okazja. A z tym sprawdzeniem się w związku to prawda ja nigdy nie czułam się tak kochana i tak doceniana jak teraz.

Gość fgry5
wiesz autorko, ja nie mam pracy wiec sie nie spotykam z facetami, nie chodze na randki bo sie wstydze ale uwazam ze ty przesadzasz co innego spotkac kogos nowego jak sie ma pracy a co innego stracic ja w zwiazku, to drugie to czeste jest i nie ma sie co zalamywac, tylko szukajcie a znajdziecie

Gość nie martw się praca raz jest
raz nie ma;)

Gość hej i jak tam znalzlas cos
pracujesz? JakCi się uklada z facetem? :)