Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Dlaczego na forum kafeterii i wizaż sziedzą same patologiczne kobiety?

Polecane posty

Tych normalnych na tego typu forach nie ma. Ciekawe z czego to wynika że są tutaj tylko same odpadki?

samotne wilki nie szlachtaja sie z proletariatem, chyba ze z absolutnej koniecznosci.

Bo może wchodzisz na fora o "patologicznych tematach"? Albo wszystkich wypowiedzi nie czytasz dokładnie tylko powierzchownie?- i dlatego tak Ci się wydaje?

czasem wstyd mi za kobiety z kafe zwłaszcza jak czytam takie "kwiatki"

Ej Ponczocha dziurawa dobre to, masz racje na zywo napewno bym na ciebie niezwrocil uwagi ,bo jak masz taki sam wyglad jak i slownictwo to masakra ,uciekalbym czym dalej tym lepie bo poziom twoj bije wszystkie normy zdrowego rozsadku,pewnie tez jestes zachwiana na umysle skor6 tak piszesz:(

Nowlasnie ike;) skad takie kwiatki primitywne sie biora;) a do tego wulgarne itp itd

AAmarkoAA wcale nie jesteś lepszy więc w swoich przepychankach moim nickiem się nie podpieraj

Ok ike niemusze sie podpierac jesli tak to odebralas. musze uciekac. Chetnie bede tu jutro o tej samej porze takze suczi18 przygotuj sie najlepiej w dobre maniery i zapytaj sie mamy jak sie prowadzi rozmowe na poziomie pa ty ponczocho moja:)

'czasem wstyd mi za kobiety z kafe' wystarczy ze bedziesz sie wstydzic za siebie.