Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka8686

Napisac do niego eska?

Polecane posty

Gość mirka8686

Dzisiaj spotkalam sie z moim Angieslkim 50 letnim kolega , niby taka pierwsza randka. Bylo dosc sztywno , ale nie o tym chce pisac. Zaprosil mnie do siebie po kolacji na drinka i odmowilam . Nie wiem czy dobrze zrobilam , boje sie, ze juz sie nie odezwie, a coraz bardziej mi sie podoba. W domu jestem od 10 min i nawet nie napisal smsa w stylu Milo bylo . Mam napisac do niego pierwsza ?

raczej to ty powinnas czekac na esa od niego - wtedy bedziesz wiedziala czy jemu tez zalezy, czy raczej odpuszcza

Gość mirka8686
A jesli on mysli podobnie hmmm...Zawalilam dzisiaj sprawe i nie wiem jak to naprawic teraz.:(

Gość taki jede koles
no tak najpierw go spławiłaś ,ale to on dalej ma sie płaszczyć przed tobą , potem widzę takich plastusi co noszą koleżance zakupy i usługują na każdym kroku ,a co mają w zamian ..nic :D

Gość mirka8686
Nie splawilam tylko odmowilam drinka u niego w domu Tak wlasnie myslalam, ze robie zle powinnam zgodzic sie i niech sie dzieje co chce.

Gość hhhhhhheeeeeeeey
ile on ma lat??????

Gość mirka8686
ja 24 a on ok 50 lat nie wiem nie pytalam sie, chociaz moze miec mniej bo Anglicy troche starzej wygladaja

skoro odmówiłaś, musiało ci to nie pasować, więc sie nie zadręczaj niepotrzebnie "że może jednak powinam była..." bo nie ma nic gorszego, niż robienie czegoś wbrew sobie ;/

Gość mirka8686
Chcialam z nim spedzic reszte wieczoru, ale sie po prostu przestraszylam.

Gość mirka8686
Chyba zwariuje juz sama do siebie . jak to moglo sie stac, ze sie zakochalam w brzuchatym i wasatym angliku, !!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Przeciez ja nawet nigdy nikomu nie pokaze go....!!!

Gość czuje wiosne
hehehe ; ) Nie pisz do niego na razie !

Gość mirka8686
Napisal do mnie wlasnie :D

Gość czuje wiosne
co napisał?

Gość mirka8686
Napisal, ze dziekuje mi za cudowny wieczor i ma nadzieje na wiele podobnych wieczorJakos tak dziwacznie przetlumaczylam , ale cos w tym sensie :) Mam nadzieje, ze bedzie dobrze :)

Gość zastanaiwnm sie nad wszystki
nigdy ! niech sie postara sam

Gość majordomuska
baby sa jednak durne :o wraca ze spotkania i panikuje, ze od 10min nie dostala wiadomosci od niego... to potencjalna zalozycielka w przyszlosci topikow: napisalam do niego smsa, a on od 2 godzin nie odpisuje- zdradza mnie? przestal mnie kochac? :o :o

Gość tak czy owak wszystko gra
napisz do niego eska: sram na ciebie. Będzie zaskoczony oryginalnością i świeżością pomysłu.