Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam-chce wiedziec

Panowie !!! Potrzeba

Polecane posty

Gość pytam-chce wiedziec

odpowiedzi na pytanie 1. czy kobieta, ładna ale nie typ modelki, z wielkimi niebieskimi oczyma, ładnym uśmiechem ale z problemami: - bardzo rzadkie włosy - trądzik ma sie czuć jak kaczątko czy jak łabociądko? 2. ta sama kobieta lubi się śmiać, uwielbia dzieci i dom, kocha swój zawód, można z nią konie kraść - czy ma szansę na związek partnerski, w którym mężczyzna będzie ją kochał i szanował ? 3. czy to niestety jest tak, że wraz z utratą atrybutu kobiecości - pięknych falujących i zdrowych włosów i zdrowego wyglądu skóry, straciła szansę by zainteresować sobą mężczyznę i czy w związku z tym, powinna się godzić z faktem, że będzie sama Zaznaczam, że rozumiem, że każdy z nas chciałaby być z kimś kto i wizualnie nam pasuje. Powiem tak - raz w życiu kochałam, byłam w związku z mężczyzną, który wizualnie nie był objawieniem. Chcę wiedzieć, czy męska potrzeba bycia z kobietą, która jest jego dumą i ozdobą, jest jedynym i najważniejszym kryterium? Dzięki Panowie :-)

"Chcę wiedzieć, czy męska potrzeba bycia z kobietą, która jest jego dumą i ozdobą, jest jedynym i najważniejszym kryterium?" Dla niektórych pewno tak, ale są i tacy, dla których to się nie liczy :-). Trzeba odróżnić miłość od pożądania. Można kochać i nie pożądać. Zresztą pożądanie i zakochanie zawsze z czasem słabną. Uroda jest ważna na początku, z czasem traci ona na znaczeniu. Natomiast przy głębszym poznaniu, istotny staje się przede wszystkim charakter. Według mnie, masz ogromne szanse na partnerski, przyjacielski związek :). Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :).

Gość pytam-chce wiedziec
dzięki fair - mam taką nadzieję miłe co piszesz, postaram się w to uwierzyć pozdrawiam

Gość pytam-chce wiedziec
dzięki fair - mam taką nadzieję miłe co piszesz, postaram się w to uwierzyć pozdrawiam

Urode partnerki stawiamy na pierwszym miejscu ponieważ nic innego kobieta nie może nam zaoferować. A tak przynajmniej jest na co popatrzeć. Także jesteś zdyskwalifikowana na wstępie.

Gość danielu ta twoja
stopka świadczy o twoich niskich instynktach

Bardzo dobrze to określilaś, z tym że niskimi instynktami to wy się kierujecie.

Gość jutus
Nie to jest ładne co jest ładne ale co się komu podoba.

No to na pocieszenie jeszcze dodam, że rysy twarzy i uśmiech wydają mi się ważniejsze od samej cery, czy bujnych włosów. Ale skąd u Ciebie te rzadkie włosy i trądzik? Na Twoim miejscu unikałbym nadmiaru chemii w swoim otoczeniu. Mam na myśli stosowanie płynu do mycia naczyń, farb do włosów, środków wzmacniających włosy, suplementów diety, witamin w tabletkach, pigułek antykoncepcyjnych, kremów do twarzy Zdrowy tryb życia w zupełności wystarcza. Nic więcej nie potrzebujemy :). Jedz zatem warzywa, owoce - ogólnie produkty nieprzetworzone, unikaj mięsa, wysypiaj się, spędzaj jak najwięcej czasu na świeżym powietrzu, po umycie zawsze ochlap się zimną wodą :).

Gość pytam-chce wiedziec
Ha ha ha Z Twojej teorii Danielu wynika, że Ty także kiedyś musiałeś być małpą, a Cię udomowiono :-). Dziękuję - jeśli chodzi o moje problemy z włosami i cerą, powód jest bardzo prozaiczny - stress, długotrwały, wyniszczający stres. Żyję bardzo niechemicznie, jak na dzisiejsze czasy. W ogóle się nie maluję - nie lubię na co dzień. Mój styl, gdybym miała piękne zdrowe włosy, to poranny prysznic, koński ogon, uśmiech ... a tak, to ja się muszę napatrzeć na tę moją biedną buźkę, i nakombinować jak się uczesać, żeby nie wyglądać smutno. Nie uda mi się już odzyskać straconych włosów. O cerę ciągle walczę, bratkiem w tabletkach, herbatami ziołowymi i wodą. Miło, że jeszcze ktoś myśli zdrowymi kategoriami, fair2003. Dzięki Pozdrawiam

Gość pytam-chce wiedziec
ha ha ha Z Twojej teorii Danielu wynika, że Ty także kiedyś musiałeś być małpą, a Cię udomowiono :-). Dziękuję - jeśli chodzi o moje problemy z włosami i cerą, powód jest bardzo prozaiczny - stress, długotrwały, wyniszczający stres. Żyję bardzo niechemicznie, jak na dzisiejsze czasy. W ogóle się nie maluję - nie lubię na co dzień. Mój styl, gdybym miała piękne zdrowe włosy, to poranny prysznic, koński ogon, uśmiech ... a tak, to ja się muszę napatrzeć na tę moją biedną buźkę, i nakombinować jak się uczesać, żeby nie wyglądać smutno. Nie uda mi się już odzyskać straconych włosów. O cerę ciągle walczę, bratkiem w tabletkach, herbatami ziołowymi i wodą. Miło, że jeszcze ktoś myśli zdrowymi kategoriami, fair2003. Dzięki Pozdrawiam

Gość Tajemnicza Dama.
Tylko jak później wtulić się w takie włosy ? :O Słuchaj rad faira. Ja się na tym znam, więc jak jakieś wątpliwości, to pytaj :) Byłaś u dermatologa?

Gość pytam-chce wiedziec
O jakich włosach mówisz? Nie mam dobrych wieści z gabinetów dermatologicznych - zmiany są nieodwracalne. Więc czupryny jaką miałam, gładkich i zdrowych włosów już mieć nie będę. Ciągle się zastanawiam, kiedy medycyna przyniesie rewelację w tej materii i rozwiąże ten kłopot - moim zdaniem bardzo poważny. Mam na tym punkcie naprawdę wielkie kompleksy. Patrzę na piękne kobiety, ładne kobiety, normalne kobiety, każda z nich, jeśli tylko ma piękne włosy staje się objawieniem. Ja jestem szaro-przeźroczysta mysz, jeśli o to chodzi ...

Gość pytam-chce wiedziec
O jakich włosach mówisz? Nie mam dobrych wieści z gabinetów dermatologicznych - zmiany są nieodwracalne. Więc czupryny jaką miałam, gładkich i zdrowych włosów już mieć nie będę. Ciągle się zastanawiam, kiedy medycyna przyniesie rewelację w tej materii i rozwiąże ten kłopot - moim zdaniem bardzo poważny. Mam na tym punkcie naprawdę wielkie kompleksy. Patrzę na piękne kobiety, ładne kobiety, normalne kobiety, każda z nich, jeśli tylko ma piękne włosy staje się objawieniem. Ja jestem szaro-przeźroczysta mysz, jeśli o to chodzi ...

Gość pytam-chce wiedziec
Dzięki - skrzętnie poukrywałam wszystkie te zdjęcia, które pokazywały mnie w kiepskim świetle, jak coś znajdę to wkleję. Ale nie jestem z tych kobietek, które kokietują mówiąc, że coś im tam dolega, a tak nie jest. Pozdrawiam

Gość no nieeestety
no niestety ale milosc facetow jest bardzo blisko powiązana z erotyzmem. mowie o takiej milosci do swojej kobiety, partnerskiej milosci. inaczej to jest zwykla przyjacielkska milosc. ale tez nikt nie powiedzial, ze facet nie moze czuc pozadania do dziewczyny ze slabszymi wlosami i gorsza skóra, na to akurat najmniej zwracaja uwage;)

Gość pytam-chce wiedziec
chcę troszeńke bardziej w siebie uwierzyć ... nie chcę skamleć i biadolić, ale też nie potrafię ukryć, że czuję się jak kopciuszek przy tych kobietach, od których aż bije piękno i zdrowie w ogóle, byłabym także wdzięczna za to, gdyby mi Panowie zechcieli wytłumaczyć swoją miłość, jak Oni ją czują kobiety okazują przywiązanie inaczej, wiem jak ja okazuję miłość, ale chyba mam problem ze zrozumieniem męskich uczuć bo przecież, nie zawsze pożądanie kobiety oznacza u mężczyzny miłość, uczucie i przywiązanie, to raczej popęd, przygoda, czysta radość bez zobowiązań, co kobietom także się zdarza więc, kiedy mężczyzna kocha się z kobietą, a kiedy uprawia z nią seks ? dyskretna różnica, jak ją wyczuć?

Gość no nieeestety
tak abstrahujac od twojego problemu. bo uwazam ze go masz tylko w swojej glowie. to tyczy sie tez kobiet, wyobrazasz sobie zwiazek, w ktorym kompletnie nie pożądasz partnera? odczuwasz poped seksualny bo jestes zdrowym czlowiekiem, ale kompletnie nie jestes w stanie go zaspokoic ze swoim partnerem i byc moze ciagnie cie do innych, bo twoj partner jest dla ciebie aseksualny? owszem jest czulosc, ale taka sama jak do rodzicow, przyjaciolki, dziecka.. czyli zainteresowanie, troska, przyjacielskie przytulenie, buzi w policzek.. ale nie bedzie juz tego pozadania w oku, glebokich pocalunkow, erotycznego i poządliwego dotyku.. do osoby ktora kochasz zwyczajnie jak przyjaciela. bo jesli nie ma tego pozadania, to jest to zwykla gleboka przyjacielska milosc.

Gość daj spokój kobieto
rozejrzyj sie po ulicach ( a nie ogladaj zdjecia w necie ) jakie faceci prowadzaja paskudy :) i zaraz ci sie humor poprawi ja z wlasnego otoczenia moglabym przytoczyc sporo przypadkow gdzie dziewczyna ani nie ma pieknych wlosow , ani figury modelki, buzia przecietna , a facetow maja fajnych, ktorzy swiata poza nimi nie widza postaraj sie fajnie i ciekawie ubierac, wyeksponuj to co masz atrakcyjne, jesli nie masz bujnych wlosow to raczej nie noś dlugich wlosow , wymysl fajna krotka fryzurke albo zepnij fajnie faceci naprawde nie przypatruja sie tak szczegolom jak nam kobietom sie wydaje, liczy sie ogolne wrazenie calej osoby no i przede wszystkim badz usmiechnieta :)

Gość fokaaaaaaaaaaaaaaaaa
przecież są też Panowie z trądzikiem ;) nie każdy jest jak barbi i ken ;) Ci mniej atrakcyjni też mają prawo do miłości! Nie martw się na pewno znajdziesz swojego ukochanego :) www.sexfotek.pl

Gość fokaaaaaaaaaaaaaaaaa
przecież są też Panowie z trądzikiem ;) nie każdy jest jak barbi i ken ;) Ci mniej atrakcyjni też mają prawo do miłości! Nie martw się na pewno znajdziesz swojego ukochanego :) www.sexfotek.pl

„Nie mam dobrych wieści z gabinetów dermatologicznych - zmiany są nieodwracalne. Jeśli bierzesz pigułki antykoncepcyjne, to po ich odstawieniu, zmiany mogą się okazać odwracalne...

Gość podrurznik
E tam! Dla mnie liczą się wartości wewnętrzne, kobiecość, namiętność, czułość. Jestem gotów się w Tobie zakochać! Daj mi znać, kiedy będziesz gotowa! Czekam.

Gość pytam-chce wiedziec
dzięki jestem wymordowana dzisiaj, więc nie odpiszę niczego więcej :-) poza skormnym dziękuję ale a) zgadzam się że pożądanie jest ważne b) że może nie figura ani uroda są ważne lecz zdrowy wygląd na ciele i duszy ;-) c) nie biorę tabletek anty - nie mam takiej potrzeby, nie mam stałego partnera, a przygody nie są dla mnie dzięki - idę spać ....

Gość eelemorekele
"nie biorę tabletek anty - nie mam takiej potrzeby, nie mam stałego partnera, a przygody nie są dla mnie" o losieeeeeee, tabletki sie bierze po to zeby pryszcze z mordy zniknely i z jeszcze innych powodow, a nie tylko do gżdzenia sie z fagasami :o

Cytat: "- Może się wydawać, że to najwygodniejsza forma antykoncepcji, a tymczasem igramy z ogniem ostrzega Jane Bennett, współautorka książki "The Pill: Are You Sure Its For You?" ("Pigułka: czy to aby na pewno dla ciebie?"). Badania wykazały, że długotrwale przyjmowanie pigułki może się wiązać z całym szeregiem problemów, łącznie z zakrzepicą krwi, udarami, rakiem piersi i szyjki macicy oraz depresją. Prawda jest taka, że pigułka może wywrócić do góry nogami całe nasze życie mówi Bennett." Cały artykuł: http://zdrowie.onet.pl/1605784,2039,,,,przemyslec_pigulke,profilaktyka.html

Gość marusia1111
Witaj Fair tu się z Tobą w zupełności zgodzę.

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html