Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhfnty

spotkalam sie z bylyn-duzy bład

Polecane posty

Gość nhfnty

spoptkałam sie miesiac po zerwaniu chciałam z nim pogadac, wyjasnic sobie duzo rzeczy itp on sam nalegał na spotkanie trwalo ono 2 godziny pierwsza normalnie rozmawialismy ale w 2 sie przykleił do mnie, prosił o powrot, zaczoł przytulac, calowac myslal ze sie złamie ja nieczulam nic;/ juz go nie kocham on stwierdzil ze nie odpusci zapytalam sie czy chce zebym była z nim z litosci odpowiedzial ze mu to wystarczy

Gość majordomuska
koles chyba zupelnie nie wie, co mowi...

Gość tak czy owak wszystko gra
jest to klasyczny objaw, przewagi kutasa nad rozumem.

Gość nhfnty
on wogole stał sie takim czlowiekiem ktory jest zdolny sie ponizyc zeby mnie zdobyc z powrotem;/ jak zaczelam płakac jak mnie calował bo nie chciałam tego i mu to mowiłam to on nie zwracał na to uwagi;(

Gość nhfnty
up

litość, też uczucie, a że odwrotne do miłości, nie ważne lepsze to niż obojętność i olewanie ciepłym moczem, choć dla zwolenników pissingu przyjemne.

"jak zaczelam płakac jak mnie calował bo nie chciałam tego i mu to mowiłam to on nie zwracał na to uwagi ;(" po pierwsze - to świetnie o nim świadczy :/ po drugie - a wyrwac mu się nie umiesz? jedno co potrafisz to zacząc płakać?...

Gość pruszyket
bylo nie wracac do przeszlosci :)

Gość damian82r
Następnym razem dasz mu dupy i będzie dobrze.

Gość Zinnka
hm...zawsze miala wrazenie, ze kolejnosc powinna byc inna....najpierw rozmowa i wyjasnienie, a potem zerwanie, skoro wyjasnic sie nie da....no coz, czlowiek cale zycie sie uczy:):):)

osobiście uważam że jak sie z kims zerwało to juz nie ma co wyjaśniać, bo w sumie wszystko jest jasne. "nie chce z Toba byc" załatwia sprawę...