Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kredka na baterie

Nie mam przyjaciółki, a bardzo chciałabym mieć..

Polecane posty

Jestem miła dziewczyną, mam mnóstwo znajomych, wspaniałego chłopaka, ale brakuje mi bliskiej dziewczyny, z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim.. Wiadomo, że z kobietą rozmowa wygląda inaczej niż z własnym chłopakiem.. Inny punkt widzenia etc. Teraz mam 21 lat, a wszystkie koleżanki, które mogłabym traktować jak przyjaciółki mają już kogoś takiego- najczęściej są to przyjaźnie od podstawówki.. Koleżanek jak już wspomniałam mam bardzo dużo, dlatego że nawiązywanie kontaktów nie sprawia mi żadnych problemów. Ale nie liczy się ilość, lecz jakość. A z tą jakością różnie bywa..

Gość co ty mozesz wiedziec
hej, a nie wystarczy sie z jakas kolezanka blizej zakumplowac? zacząć z nią gdzies czesciej wychodzic, rozmawiac i to sie rozwinie.

Gość dfddgdggdgdgdgdgd
to przynajmniej jedno rozczarowanie w życiu mniej i jeden nóż wjebany mniej w plecy

Gość dfddgdggdgdgdgdgd
nie ma nic gorszego niż zawistna przyjaciółka której w życiu nie poszlo

Hmm.. Powiem tak.. Obecnie studiuje poza domem, mieszkam w innym mieście i do tego jestem na bardzo specyficznych studiach, jeśli chodzi o ludzi, którzy ze mną studiują. Większość koleżanek to ciche, szare myszki, które potrafią rozmawiać głównie o nauce, a ja chciałabym kogoś kto jest życiowy. Mam kilka dobrych koleżanek, ale one mają albo swoje przyjaciółki, albo są paplami więc zaufać bym im nie mogła..

ale z kobietami to nie jest za fajnie, lepiej miec przyjaciela niz przyjaciolke. kobiety w stosunku do siebie sa z reguly zawistne, zazdrosne. nic na to nie poradzisz i mozesz sie ludzic, ale taka byla nasza ewolucja ze kobiety musialy rywalizowac miedzy soba. nie daj boze, jak ci sie cos uda a jej nie. to odczujesz, co znaczy przyjaciolka, to paplanie ktorego sie boisz to najmniejszy problem.

Gość dfddgdggdgdgdgdgd
lepiej mieć 10 koleżanek niz 1 przyjaciółkę

pozatym, po co ci przyjaciolka? zeby miec sie komu wygadac? idz do psychologa. a spedzac czas mozna z kolezankami.

Z dwojga złego lepiej żebyś miała przyjaciela niz prezyjaciółkę ale przyjaciel prędzej czy później będzie cie chciał posasdzić na kule tak wiesz . . . po przyjacielsku. No chyba że to będzie gej ale ja bym raczej pedałowi nie zaufał :D

Żeby móc z kimś porozmawiać o wszystkim, wyżalić się, powiedzieć coś o czym się nie chce rozmawiać z chłopakiem (wiadomo, że czasem są takie chwile). Jeśli ktoś jest zawistny i podły to nie można go nazwać przyjacielem. Mam taką koleżankę, znamy się od 15 lat, ale przez swoją zazdrość i wredny charakter doprowadziła do tego, że bardzo ograniczyłyśmy kontakty..

Tia już miałam takich przyjaciół i to się nigdy dobrze nie kończyło. Na studiach miałam bardzo dobrego kolegę, który mnie uważał za przyjaciółkę, ale od początku roku w głowie mu się poprzestawiało i zachowuje się jak nienormalny.. O niczym nie da się z nim pogadać. Poza tym nie należę do nieatrakcyjnych kobiet, więc przyjaźń z mężczyzną nie wchodzi w grę. Poza tym jednego przyjaciela mam- mojego chłopaka. Naprawdę potrzebuję przyjaciółki, na którą zawsze mogłabym liczyć..

Gość wttttttt
a skad jestes?

Baby ogólnie nie potrafią się trzymać razem. No dopóki jadą na jednym wózku to jeszcze jako tako. Ale jak już się jednej pofarci to druga od razu chora chodzi. Takie z Was chuje :D

Mów za siebie:O Zależy o co pytasz- skąd ogólnie pochodzę, czy gdzie jestem przez 90% czasu.. Studiuje w Bydgoszczy, a w domu jestem bardzo rzadko. Pochodzę z Mazowsza.

Mów za siebie:O Zależy o co pytasz- skąd ogólnie pochodzę, czy gdzie jestem przez 90% czasu.. Studiuje w Bydgoszczy, a w domu jestem bardzo rzadko. Pochodzę z Mazowsza.

Gość tsss up
to juz masz przyjaciolke ;D napisz do mnie cullen86@interia.pl

Tak sobie myślę, że żeby ktoś mógł zostać moją przyjaciółką musi mieć kilka cech charakteru, które uważam za najważniejsze: musi szanować siebie, swoje ciało i ludzi wokół, musi być dobra, pomocna, szczera, uczciwa. Najlepiej wesoła;) Ludzi chciwych, obłudnych i kłamliwych nie toleruję.

Gość tsss up
odpisze jak bede na kompie bo pisze z tel

Gość xfdvr se
zacznij naprawiać świat od siebie. ciekawe czy ty zawsze taka jesteś? wątpie, wszystkie laski to kurwy dlatego ja wole byc bez przyjaciółek które tylko czekają żeby sie podbudowac moim kosztem :O

Tak się składa, że ja mam wysokie mniemanie o sobie, ogólnie lubię moje życie i nie potrzebuję dowartościowywania się porażkami innych;] Co więcej często było odwrotnie jeśli chodzi o kontakty z moimi koleżankami. Nie jestem idealna, bo ideałów nie ma, ale zawsze staram się postępować jak najlepiej, zgodnie z moimi zasadami. Wymagam od siebie dużo, więc dlaczego mam tego nie wymagać od innych? A jeśli chodzi o te cechy, które podałam to je spełniam, choć pewnie były jakieś sytuacje w moim życiu,które doprowadziły do nadgięcia tych cech. A skoro Ty jesteś kobietą i wszystkie kobiety uważasz za kurwy to szczerze Ci współczuje:O

Gość xfdvr se
mozesz mi współczuć ale rozglądnij sie wkoło. dlaczego szukasz kolezanki? widocznie reszta cie zawiodła jak mnie. tez jestem normalna i co z tego jak wokół chamota

Gość dziurawymateractesco99zl
ja mam ten sam problem:( tez mam 21 lat i wyjechalam na studia daleko od domu (nad morze) i tutaj jakos ciezko mi przyjaznie zawiazac. mam duzo kolezanek, z ktorymi umawiam sie sporadycznie na kawe albo widuje sie na imprezie, ale chcialabym miec przyjaciolke, moze kilka, zeby pogadac, wyjsc na zakupy, poradzic sie w sprawie nowych butow, wypic likierek i poobgadywac swoich facetow:) mialam superprzyjaciela geja, kilkanascie lat prawdziwej przyjazni, ale wyjechalam, on wpadl z zle towarzystwo i alkohol zawrocil mu w glowie. tego mi tutaj brakuje... mam faceta, lekkie studia, pieniadze na zycie tez sa, zdrowi jestesmy... bla bla bla... ale jakos tak smutno bez przyjaciolki :( jeszcze tyle tych damskich stereotypowych przyjazni w telewizji i serialach, ze az zaczelam ogladac i zazdroscic:P

Gość Tak nie może być
Ja mam 14 wiec za mloda jestem a szkoda :(

Gość dziurawymateractesco99zl
no gdansk, bo gdzie indziej:)

Gość schooooodmi
czesc. taka mala dygresja.. szukasz przyjazni czy egoistycznie chcesz zaspokajac swoje potrzeby? bo to podobnie jak z miloscia, albo sie POPROSTU kogos kocha, albo sie jest egoista i sie tylko pietrza wymagania przed druga osoba