Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_ewcia

Czego uczy kafeteria ?

Polecane posty

:) Tomek, nie powtarzaj tego jak mantry, tylko cos z tym rob. :) Stary chlop sie z Ciebie robi. ;) Czego jeszcze ? Bo to, ze sa tu bezradne osoby, to juz wiem :)

:) Tomek, nie powtarzaj tego jak mantry, tylko cos z tym rob. :) Stary chlop sie z Ciebie robi. ;) Czego jeszcze ? Bo to, ze sa tu bezradne osoby, to juz wiem :)

Ja mysle, ze tego jeszcze, ze nie wszystcy, niestety, potrafia czytac ze zrozumieniem i czesto sie zdarza, ze ich odpowiedzi pasuja do danego tematu jak kwiatek do kozucha ;) Opinie niektorych, sa takze wziete raczej z sufitu, a pewnosc z jaka sa niektore tezy wysuwane, zakrawa na drobnomieszczanstwo lub dosadniej - zascianek. Mam takze wrazenie, ze niekrore osoby pisza, zeby pisac, a tak naprawde, nie maja zadnych powaznych problemow. Zastanowcie sie, w jakim celu jest ten dzial ? A jesli juz musicie napisac jakis tysieczny temat o tym ze byliscie zdradzeni, zostawil/a was, to moze warto nauczyc sie poslugiwac wyszukiwarka i dolaczyc swoj post do istniejacych juz, podobnych tematow. Deenerwujace jest tez pisanie przez niektore z was caps lockiem. Troche kultury, drogie panie by sie przydalo.