Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi menos

PO CO BABY OBCINAJA SIE NA KROTKO? mysla ze to sexi? lol

Polecane posty

Gość ghghghghghghhhhhhhh
no tak,kto wymyslil ze po tzrydziestce trzeba wygladac jak babochlop?tak,najlepiejsciac wlosy,nie malowac sie,roztyc i wygladac jak 90%matron w tym wieku,fajnie................

Gość wredna_maupa
babochłopy to kobiety co nie potrafią wyeksponować swojej kobiecości, ale widac że zyjemy w Polsce wszystko co inne niż stare utarte szablony, wzbudza kontrowersje i zawiść.

Gość ale bzdury niektórzy piszą
mam koleżankę, która miała długie włosy, później ścięła i od tej pory próbowała zapuszczać parę razy ale za każdym razem mąż ją do fryzjera prowadzi i każe obciąć, bo mu się bardziej w krótkich podoba :D Oczywiście nie każdemu jest ładnie w krótkiej fryzurce, ale nie zgodzę się, że krótkie włosy są aseksualne :O Jeśli fryzurka jest odpowiednio dobrana i utrzymana, to można wyglądać lepiej i seksowniej w krótkich włosach, niż w długich. I jakoś tych 99 % facetów, marzących o kobietach z długimi włosami nie widzę, bo wielu moich kolegów twierdzi, że im się podobają tak samo dziewczyny z długimi, jak i krótkimi włosami :P

Gość sexi menos
Jakos nie uwazam zeby krotkie wlosy odmladnialy.Moja matka i jej 2 siostry maja dlugie wlosy,maja prawie 50-tke na karku.Ich kolezanki ktore widza na n-k to przewaznie ostrzyzone krociutko baby.I wygladaja jak stare rury. Na wlasne zyczenie robia sie na 20 lat starsze.Pamietam moja kolezanke jak miala 18 lat i wlosy za ramiona. Podkusilo ja zeby sie ostrzyc na krotko.Co sie potem okazalo wlosy staly jej na wszystkie strony jakby w nia piorun trzasnal.Dawala tony lakieru i zelu zeby je troche zagiac do dolu.Do tego wygladala w krotkich jak emerytka.Na szczescie juz ma dlugie i mowi ze nigdy nie da ich obciac

Gość wredna_maupa
ja mam krótkie włosy i nie załuje, nigdy nie miałam z nimi problemu, do tego nadal pododbam sie facetom, wiec nie rozumiem waszych opini. Z układaniem tez nigdy nie miałam problemu. A co do kobiecości, jestem bardziej kobieca niz nie jedna długowłosa laska.

Gość ghghghghghghhhhhhhh
dlugie wlosy sa sliczne

Gość krótkie bo tak
co wy chrzanicie, krótkie włosy są super, ja mam krótkie tzn. takie do ucha i na każdej imprezie czy wyjściu z koleżankami to mnie faceci podrywają, mąż mówi że w życiu nie wyglądałam ładniej. włosy krótkie mam od roku i jestem bardzo zadowolona, ale może to dzięki temu, że mam ładna twarz.

Gość sexi menos
Taa,ale se krecicie filmy.Ze niby sie za wami ogladaja? HAHAHA Zyje na tym swiecie 25 lat i jeszcze zadna krotkowlosa mnie nie pociagala.A wasi mezowie to albo geje jarajacy sie obcieciem na garnek,albo sam nie wiem ;/ jeszcze zadna nie odp na moj 3-ci post! Ja lubie jak dlugie wlosy otulaja kobiecy kark,opadaja niewinnie na piersiatka,no po prostu 8 cud swiata.Juz bym wolal gruba laske z dlugimi wlosami niz szczupla z krotkimi

Gość krótkie bo tak
a może to ty jesteś gejem, i wolisz długie włosy u kobiet bo boisz się, że krótkie mogą cię zdemaskować. znam wiele kobiet z długimi włosami ale wcale nie wyglądają atrakcyjnie wprost przeciwnie.

Gość sexi menos
A to ze faceci sie tu nie wypowiadaja powinno wam dac do myslenia.Naiwniaczki zaraz sie zaczna podszywac haha ;D

Gość krótkie bo tak
bo porządni faceci nie siedzą na kafe, tylko ty jeden nie nasz swojego życia, trochę cienko....co

Gość ghghghghghghhhhhhhh
krotkie bo tak-a co ty tutaj robisz?

Gość wredna_maupa
a może to ty jestes zakompleksioną laską co sie pod faceta wielkiego znawce podszywa. Długie włosy sa nudne, a to że Ci sie takie laski nie pododbaja to kwestia gustu. Mój facet akurat jest bardzo meski i w przeciwieństwie do Ciebie reprezentuje jakiś poziom.

Gość ghghghghghghhhhhhhh
dajcie spokoj,o gustach sie nie mowi,jeden lubi corke a drugi tesciowa,niektore wypowiedzi sa zenujace,gdzie wasza kultura,ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krótkie bo tak
ghghghghghghhhhhhhh co ja tutaj robię? co ty tutaj robisz, jesteś trochę żałosna bo to że kobieta woli krótkie włosy to chyba jej sprawa. moim zdaniem to długie włosy są nie atrakcyjne, zawsze to samo uczesanie i nic poza tym, albo tłuste włosy związane w kitek ble.

Gość ghghghghghghhhhhhhh
chyba o tych tlustych mowisz ze swojego doswiadczenia,jesli masz tluste to je po prostu myj,dokladnie z ta dlugoscia-ja wole dlugie ,ty krotkie wiec o co kaman?kto tu jest zalosny?dla mnie mozesz nawet zgolic sie na z ero,nic mi do tego

Gość sexi menos
A co niby mozna zrobic z krotkich? Te baby co widze maja jeden i ten sam fryz.Albo na walkach zakrecone,albo przyklapniete.A niektore rano w pospiechu leca do pracy a z tylu odbity placek od poduszki hehe.A jak sie ma dlugie nie trzeba sie martwic o placka bo mozna w kucyk zwiazac i po klopocie. W krotkowlosych zero kobiecosci.Ruchaj taka od tylu to za chwile wrazenie ze sie kolesia posuwa.Leb jak zapalka,zero namietnosci