Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiavongosia

Co z ochroną antykoncepcyjną gdy występują plamienia?

Polecane posty

W skrocie napisane o co chodzi w temacie "Plamienia a antykoncepcyjna" (literowka na koncu:P). Moglby mi ktos udzielic odpowiedzi?

Chociaz nie, moglby odpowiedziec ktos ZOORIENTOWANY a nie ktos kto udaje madrego a jedyne co mu dobrze wychodzi to krytyka.

I umie czytac bo nie widze zebym tutaj kogos pytala czy moge byc w ciazy (tak, ty wiesz lepiej niz ginekolog) tylko co oznaczaja plamienia. Pani juz podziekujemy.

"Bo oczekuje jakiejs normalnej odpowiedzi? Swoja droga moglabys odpowiedziec" opowiedziałam. w tamtym temacie. odpisałam Ci skąd możesz mieć plamienia. "nie widze zebym tutaj kogos pytala czy moge byc w ciazy (tak, ty wiesz lepiej niz ginekolog) tylko co oznaczaja plamienia." zapytałas również "Rozumiem, ze te plamienia nie maja nic wspolnego z ewentualna ciaza i teraz jestem (kolejny cykl niz wtedy co zapomnialam tabletek) w pelni zabezpieczona??" jak dla mnie to pytanie o ewentualny związek plamień z ciążą. na co tez spróbowalam Ci odpowiedzieć. "Chociaz nie, moglby odpowiedziec ktos ZOORIENTOWANY a nie ktos kto udaje madrego a jedyne co mu dobrze wychodzi to krytyka." w którym miejscu Cie skrytykowałam?? mam wrażenie że dziś jestem wyjątkowo łagodna raczej :D