Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Korczenaaa123

Chyba jestem pojebana

Polecane posty

Go艣膰 Korczenaaa123

Mam pewnego bliskiego kolege. Jestem atrakcyjn膮 kobiet膮 i wiem, 偶e mu si臋 podobam (niejednokrotnie o tym m贸wi艂). Od pewnego czasu zachowuj臋 si臋 w jego towarzystwie bardzo wyzywaj膮co, staram si臋 艂adnie ubra膰, zachowuj臋 si臋 seksownie, zmieniam ton g艂osu, bardzo pon臋tnie patrz臋. Potrzebuj臋 zainteresowania m臋skiego, dlatego to robi臋. Widz臋 偶e go to podnieca i daje mi to satysfakcj臋. Pozwalam mu si臋 dotyka膰, oczywi艣cie strefy intymne i piersi odpadaj膮 i na to pozwolenia nie ma, ale dotyka moich d艂oni, n贸g, plec贸w, i bardzo mi si臋 to podoba. Pr贸bowa艂 mnie poca艂owa膰 ale nie zgodzi艂am si臋 na to i wiem 偶e si臋 nie zgodz臋. Nie rozumiem siebie samej do ko艅ca. Jak bardzo g艂upie i idiotyczne jest to co robie? troch臋 zle sie z tym czuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie jest idiotyczne
Chcesz 偶eby pog艂aska艂 twoje ego, mi艂o Ci 偶e to ty dyktujesz warunki, dowarto艣ciowujesz si臋 i potwierdzasz swoj膮 atrakcyjno艣膰. Ale uwa偶aj, to si臋 zawsze m艣ci...potem role si臋 odwracaj膮, nawet nie wiesz kiedy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
''Chcesz 偶eby pog艂aska艂 twoje ego'' - idealnie to okre艣li艂a艣. Masz na my艣li 偶e to mnie b臋dzie zale偶a艂o na nim, a on b臋dzie traktowa艂 to ma艂o powa偶nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
Z tym bywa r贸偶nie. Albo nie zauwa偶ysz kiedy regu艂y gry si臋 zmieni膮 i zacznie Ci zale偶e膰, a on mo偶e zmieni膰 zdanie i wtedy u艣wiadomisz sobie 偶e to nie by艂o w porz膮dku. Albo 艣wiadoma, 偶e potrafisz sob膮 zainteresowa膰 m臋偶czyzn臋, b臋dziesz chcia艂a zdoby膰 tego kt贸ry Ci si臋 podoba no i polegniesz na polu walki...bo na tego mo偶esz nie zadzia艂a膰 wcale...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maturks4
No, gdy b臋dziesz si臋 do niego odzywa膰 s艂ownikiem, jak w tytule, to marnie widz臋 twoje szanse. Co dziwne: reszta postu (cho膰 g艂upia) jest napisana bardzo poprawn膮 polszczyzn膮, co nie zdarza si臋 cz臋sto na tym forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
Gwoli wyja艣nienia, nie zalezy mi na szansach u niego, gdy偶 nie jest to kandydat na ch艂opaka dla mnie. Co do mojego s艂ownictwa - u偶ywam wulgaryzm贸w, i traktuj臋 je jak normalne s艂owa, nie przeszkadza mi gdy kto艣 u偶ywa ich w rozmowie o ile mie艣ci si臋 to w NORMIE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
Sytuacja jest moim zdaniem cz臋sto spotykana, ka偶da dziewczyna to w g艂臋bi duszy kokietka, lubi by膰 adorowana...a autorka jest i ju偶. Znam to uczucie i wiem jak to jest. Moje wypowiedzi wynikaj膮 z do艣wiadczenia, przy czym nigdy nie wyrywa艂am facet贸w dla sportu, ale lubi臋 te spojrzenia, drobne gesty, 艣wiadomo艣膰 偶e si臋 podobam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
Tak, ale tutaj w gr臋 wchodzi ju偶 silniejsza prowokacja, skoro pozwalam mu na dotyk. Z jednej strony mo偶e mnie dotyka膰 i widz臋 jak go to podnieca, ale z drugiej nigdy nie pozwol臋 na nic wi臋cej. To takie ani czarne, ani bia艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
Dotyk to silny bodziec, przyjemny dlatego na to pozwalasz. A z 偶yciem i z facetami to jest tak, 偶e dzi艣 Ci nie zale偶y, a za dwa miesi膮ce nie wyobra偶asz sobie 偶e go nie zobaczysz, nie zamienisz s艂owa, nie dotknie Ci臋....i wtedy dochodzisz do wniosku 偶e to troch臋 bardziej skomplikowane ni偶 si臋 wydawa艂o te dwa miesi膮ce temu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
Pozwalasz na dotyk bo to przyjemny bodziec. Ale z 偶yciem i z facetami to jest tak 偶e dzi艣 Ci nie zale偶y, a za dwa miesi膮ce nie wyobra偶asz sobie 偶e mo偶esz go nie zobaczy膰, nie us艂ysze膰, nie dotknie Ci臋...i wtedy dochodzi do Ciebie 偶e to wcale nie jest takie proste jak te dwa miesi膮ce wcze艣niej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
komp mi szaleje :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
Tak to prawda, powiem Ci, 偶e czasem 艂api臋 si臋 na tym, 偶e czekam a偶 on napisz臋. Od paru dni mam wra偶enie, 偶e mniej mu zalezy, i 偶e to ja bardziej entuzjastycznie podchodz臋 do naszych spotka艅. Co powinnam zrobi膰 偶eby sytuacja nie wymkn臋艂a mi si臋 spod kontroli ?

Udost臋pnij ten post

No nie da sie ukryc ze jest tak jak sama slusznie zauwazylas. Nic dziwnego ze potem faceci maja o nas niezbyt dobre zdanie i wrzucaja nas wszystkie do worka w ktorym jestes Ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssss
w gre wchodzi silniejsza prowkacja... a wiesz,ze w gre wchodza tez jego uczucia? Tobie sie to podoba, skoro to Tw贸j bliski kolega to dlaczego tak go ranisz? tylko po to by miec satysfakcje wewnetrzn膮? sama napisa艂am ,ze jestes atrakcyjna, to kokietuj jakiegos faceta,z kt贸rym mozesz cos zrobic, a nie kolege. moze nie wiesz,ale on w艂asnie tym robi sobie nadzieje. pomysl o nim, nie tylko osobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
Nie pomy艣la艂am o jego uczuciach, od paru dobrych lat przekonana jestem, 偶e faceci ich nie posiadaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
Szczerze....? Ju偶 Ci si臋 wymkn臋艂a. Skoro by艂a艣 w stanie po艣wi臋ca膰 mu czas, spotyka膰 si臋 i rozmawia膰, dochodzi艂o do jakiego艣 kontaktu w stylu dotyk czy przytulenie, to wtedy zacz臋艂a艣 w to wchodzi膰 z jakimi艣 uczuciami, a nie umia艂a艣 sama przed sob膮 si臋 przyzna膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
wiem... masz absolutn膮 racj臋. Z mojej strony by艂a to pewna gra oboj臋tno艣ci, udawanie przed sam膮 sob膮, 偶e to tylko pusta kokieteria. Ale chce nadal trzyma膰 ster. Co mam zrobic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
A z tej sytuacji s膮 dwa m膮dre rozwi膮zania. Usi膮d藕 i si臋 zastan贸w, czego tak naprawd臋 chcesz od niego. Je艣li zaczyna Ci zale偶e膰, to powiedz mu o tym i dajcie sobie czas na to co samo nast膮pi. A je艣li jeste艣 absolutnie pewna 偶e to kolega i tak ma zosta膰, to te偶 mu o tym powiedz i nie pozwalaj ju偶 na zachowania kt贸re przekraczaj膮 granic臋 kole偶e艅stwa. On albo zaakceptuje, albo zako艅czy znajomo艣膰 za jaki艣 czas...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
wiem, masz absolutn膮 racj臋. z mojej strony byla to gra obojetnosci, chcialam oszukac siebie ze to tylko pusta kokieteria. ale chce nadal trzymac ster. co mam zrobic ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssss
racja, zgodze sie z koleznk膮, kt贸ra napisa艂a, ze sytuacja juz Ci sie wymkn臋艂a. Moze jest miedzy Wami chemia, watpie Autorko byc pozwoli艂a sobie na taki mechaniczny dotyk, przez faceta, do kt贸rego kompletnie nic nie czujesz:-( Ty po prostu odrzucasz to od siebie, a moze Twoje uczucia tez graj膮 jak膮s, role, moze jeszcze nie g艂own膮 ale jak膮s...:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
wiem, masz absolutn膮 racj臋. z mojej strony byla to gra obojetnosci, chcialam oszukac siebie ze to tylko pusta kokieteria. ale chce nadal trzymac ster. co mam zrobic ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
Ups, cos mi sie z kompem psuje. W takim razie musze odpuscic sobie, proby dowartosciowania sie dzieki niemu. Bo byc z nim na pewno nie bede, moze i jest chemia, ale to zdecydowanie ktos nie dla mnie, zbyt specyficzny czlowiek, ktorego sama mam czasem problem rozwiklac i bierze zycie niezbyt serio. Pozatem wiem ze ten zwiazek ciagnalby mnie w dol a nie w gore, wiec wole go jako kolege.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
Przy czym je艣li dojdziesz do wniosku 偶e zale偶y Ci na nim jak na facecie a nie jak na koledze, to wcale nie trzeba u偶ywa膰 wielkich s艂贸w...tak po prostu, 偶e dobrze Ci w jego towarzystwie, 偶e fajnie si臋 wam rozmawiam, 偶e wiesz 偶e masz przyjaciela gdy trzeba...od takich s艂贸w si臋 zaczyna, czas robi za nas wiele rzeczy na kt贸re sami nie umiemy si臋 zdecydowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest idiotyczne
Wi臋c sama widzisz, w g艂臋bi duszy doskonale wiesz 偶e nie chcesz nic wi臋cej. To ju偶 du偶o je艣li potrafisz sobie na takie pytanie odpowiedzie膰. Co wcale nie znaczy 偶e t膮 znajomo艣膰 trzeba ko艅czy膰, koledzy s膮 w 偶yciu te偶 potrzebni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
ok, dzi臋kuje wam bardzo za rady :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
ok,dziekuje wam bardzo za rady :) :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korczenaaa123
ok, dziekuje wam bardzo za rady :) :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pojebanna;//
U mnie jest bardziej sk膮plikowana sytuacja ... A twoje to jest zachowanie bardzo klasyczne ;p Poprostu jestes kobieta swiadoma swoich atut贸w i to pokazujesz a poczulas ze mozesz liczyc na tego chlopaka i pomyslalas ze moze to on moze byc twoim chlopakiem ale jak on zaczal do cb startowac to uznalas ze to jednak nie to i juz . Nie dawaj mu nadzieji bo potem to go bardzo zranisz ... Wiem tez to mialam i bylo trudno wiec nie czekaj powiedz mu co jest miedzy wami ! Pozdrawiam jak bd chciala popisac na tel lub gg to moje nr: 35236867-moj nr gg 512478911-moj nr kom jak na kom to pisz Pa i powodzeniaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pojebanna;//
sory nie widzialam dat widze ze to przedawniona sprawa ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ildefons
JEdnak jestes POJEBANA W HUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post