Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopczyk21

21 lat, a czuję się jak mały chłopiec...

Polecane posty

Gość Chłopczyk21

Odwaga do kobiet zerowa. Na imprezach nawet nie staram się patrzeć na kogoś dłużej, bo nie chcę napotkać wzroku, który mógłby coś znaczyć. Moi znajomi zawsze kogoś poznają i się trzymają na imprezie z tą osobą, a ja idę do domu, bo siedzę sam. Mimo, że normalnie mam wiele do powiedzenia to nie wiedziałbym o czym gadać z kimś na imprezie. Nawet ze znajomymi brak mi wtedy jakoś tematów, a co dopiero z dziewczyną jakąś. 4 lata sam, wcześniej miałem jakąś dziewczynę, ale to i tak było z jej inicjatywy, to było liceum. Przez te 4 lata udało mi się pocałować kilka dziewczyn, ale to był imprezy najczęściej i to z koleżankami, do których miałem więcej odwagi. A tak to przez 4 lata kompletna pustka, tak jakby pocałunek czy dotyk był jakąś nagrodę przyznawaną raz na wiele miesięcy. Na dzień dzisiejszy ostatnią dziewczynę pocałowałem już prawie rok temu. Te wszystkie sprawy traktuję tak jakby nie były dla mnie, jakby mnie nie dotyczyły.

ja jestem w identycznej sytuacji. mam prawie 21 lat i żadnego chłopaka nigdy nie miałam i jestem generalnie strasznie nieśmiała. i niestety, ale na jakiś imprezach zazwyczaj jest tak, że znajomi przychodzą ze swoimi połówkami, a ja siedze sama i czuje się fatalnie więc niestety, ale unikam takich imprez. przez to siedzę w domu nieraz całymi dniami. cóż akie życie.

Gość Chłopczyk21
Ale jesteś dziewczyną... Wystarczy, że będziesz, uśmiechniesz się, a będę do Ciebie zagadywać ;)

Gość ewcia1990
Ty niesmiały .no_leaf_clover niesmiała. Do dzieła:D:D Powodzenia życzę

Gość muzyczka_15
trochę śmiałości, jeżeli się nie uda to będziecie wiedzieli czego unikać następnym razem

Gość Chłopczyk21
W stosunku do innych nieśmiałych byłbym chyba śmiały :P Ja nie wiem czy to jest nieśmiałość, bo nie jestem cichy ani nic z tych rzeczy. To bardziej lęk niż nieśmiałość.

Gość muzyczka_15
trochę śmiałości, Jeśli się nie uda, coś pójdzie nie tak to będziecie wiedzieli czego unikać następnym razem

Gość muzyczka_15
trochę śmiałości, Jeśli się nie uda, coś pójdzie nie tak to będziecie wiedzieli czego unikać następnym razem

Gość muzyczka_15

Gość Chłopczyk21
Ej, spokojnie, zrozumiałem :P

Gość muzyczka_15
sorki ;P komputer się baardzo zacina ;D

Gość Chłopczyk21
Jezu, jak można być taką ciotą :/ Jak bym zobaczył jakiegoś nieśmiałego to by mnie wkurzył swoim zachowaniem, a ja jestem taki sam :/

Jak jestem na jakiejś imprezie w klubie to zagadują oczywiście, ale sami obcokrajowcy i proponują seks. nie wiem czemu tak jest, ale ja przyciągam samych zboczuchów niestety. Napisałeś, że ta Twoja nieśmiałość, to tak nie do końca nieśmiałość :) No właśnie ja też tak mam! Zobacz ile nas łączy :D