Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mogęęęę

MAM DOŚĆ!!! MAM MIESZANĄ CERĘ,ROZSZERZONE PORY I POCI MI SIĘ GŁOWA!! JAK TEMU...

Polecane posty

Gość już nie mogęęęę

ZARADZIC???? mieszana cera+rozszerzone pory- muszę to jakos ukrywac, wiec makijaż prawie kazdego dnia :-( :-0 nie moge zrezygnowac z niego, bo mi jakos tam harmonizuje wydzielanie sebum, poza tym mam naturalnie troche podkrazone oczy, wiec nie nie ma szans raczej bez makijazu :-0 :-0 uzywam dobrych kosmetykow, ale tak chcialabym sie obejsc bez podkladu, kiedy jest goraco!! :-( moj drugi problem to to, ze sie poce, ale tylko NA GŁOWIE!!! :-0 :-0 masakra!!! wlosy mokre prawie, gdy tylko jest cieplej!! nienawidze tego!! wczoraj myslalam,ze szlag mnie jasny trafi, bo bylam na miescie i wprost sie rozplywalam!! :-( kto z was ma jakies rady, moze ktos ma podobny problem i wie, jak zaradzic tym problemom?? :-(

Gość już nie mogęęęę
kobiety, doradzcie cos....

a bylas z tym u lekarza?? powinnas sie zglosc do lekarza bo moze masz cos nie tak z hormonami i na pewno dermatolog pomoze

Gość już nie mogęęęę
jakies 4 mies. temu robilam badania ogolne, wyniki mam ok. a ten problem juz duzo wczesniej :-0 nie wiem co robic, to jest naprawde zalamujace. czuje sie tak niekomfortowo...! :-( :-( :-(

Gość już nie mogęęęę
dzieki, ale raczej kremy matujace tu nie pomoga. mam rozszerzone pory, chcialabym to jakos ukryc, a poza tym lekko podkrazone oczy, przeciez nie moge zastosowac samego korektora pod oczy, wygladaloby to smiesznie :-0 kto w koncu wymysli cos, aby znormalizowalo skore?! /normaderm vichy to efekt chwilowy niestety/ albo podklad prawie doskonaly... :-(

Gość Wiolinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pij napar z szalwii-zmniejsza potliwosc skory. Mozna kupic w aptece jako herbatke. Polecam:)

Gość Polecam Ci
kosmetyki firmy ATW. Są to w 100% naturalne kosmetyki. Polecam Ci szczególnie fotoregulator z wyciągiem z oczaru wirginijskiego. Samam go wypróbowałam więc mogę go spokojnie polecić. Fitoregulator ułatwia oczyszczanie cery z rozszerzonymi porami, zapewnia optymalny poziom nawilżenia i natłuszczenia. Dodatkowo można wspomóc jego działanie używając żelu do mycia twarzy z aktywnym srebrem. Polecam Ci zmiane kosmetyków na te naturalne, aby nie pogarszać jeszcze tych problemów. Jeżeli masz pytania z chęcią odpowiem - jestem kosnsultantką firmy ATW. Możesz też szukać "odpowiedników" innych firm z tymi wyciągami które podałam - ale za ich działanie nie ręczę. Wypowiadam się tylko na temat produktów, które znam i wiem że są naturalne :) Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania służę pomocą - gg 21925037 pozdrawiam