Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 27aaaaa

pierwszy sex analny

Polecane posty

sex analny jak sie przygotowac...dzis byc moze z moim facetem spróbujemy pierwszy raz tej formy sexu..ja jestem nowicjuszka w tym temacie dajcie rade jak sie przygotowac niestety usuneli temat sex analny przyjemnosc czy zboczenie

Gość a taka tam
Radzę kupić oliwkę czy żel nawilżający no i początki są bolesne

Polecam zrobić sobie lewatywę-unikniecie ewentualnych przykrych niespodzianek, które mogłyby się zdarzyć. Do tego konieczne jest nawilżenie-dużo nawilżenia. Jeśli będzie używać prezerwatywy to kupcie żel nawilżający na bazie wody. Jeśli bez prezerwatywy to możecie użyć oliwki(oliwka rozpuszcza latex). I najważniejsze, żebyście się nie spieszyli. Dobrze było by najpierw rozluźnić zwieracz jednym palce, potem dwoma, potem już może spróbować w ciebie wejść. Bardzo powoli wchodząc kilka cm i nie ruszając się dopóki nie przyzwyczaisz się do jego obecności. Potem znów kilka cm itd. A Ty spróbuj się maksymalnie rozluźnić. Penis zazwyczaj nie jest większy od kupy, jedynym problemem jest kierunek :) Ja czułam tylko pewien dyskomfort, ale nie ból. :)

Gość rowerka
ja również się pod tym podpisuje-odpowiednie nawilżenie no i ,,,ogromne podniecenie i rozlużnienie a będzie super,,,,

ja za pierwszym razem byłam na górze i dzięki temu w pełni kontrolowałam siłe natarcia- to ja się nabijałam... aczkolwiek nie róbcie tego bez gumki, bo są bakterie które w przypadku otarcia powodują trudne choroby- dlatego w gumce nie wiem czy jest sens próbować w ogóle, jutro będziesz pierdzieć, srać lużno, i miec problem czy dupa wytrzyma gówno, czy popuści poczytaj o szczelinie odbytu- powstaje np. kiedy za mocno wejdzie i ścianka jelita pęknie, poczytaj o HPV odbytu, o raku i przemyśl

Gość rowerka
ja również się pod tym podpisyje -dużo dużo żelu albo oliwki ,kompletne rozlużnienie ,,,,,,,,i ogromne podniecenie i a będzie super

Gość nie zapomnij też kupić
paczkę pampersow, bo bez nich będziesz srała w majty w najmniej spodziewanym momencie. Pozdr.

hej rowerka :) tez uwielbiam tam pchac jest ciasno i super :) a co do zelu tak racja pomaga ale najwazniejsze jest rozluznienie i podniecenie i bedzie ok:)

Gość taki jeden on
a ja mysle ze umawianie sie na tego typu seks odbiera sporo radosci, dobrze miec przygotowane nawizleznie ale koniecznie spontan, zauwazylem ze zona musi miec poprdstu dzien i nastroj na anala i wtedy jest swietnie bo w innym przypadku jakos nam nie idzie, dlaczego ? nie wiem

Gość rowerka
witaj ,,,,

Gość glistha 69
Zgadzam się z przedmówcami: duuuużo nawilżenia:) Poza tym musisz się rozluźnić bo może troszkę boleć zanim wyczujecie co i jak sprawia wam przyjemność. Lepiej nie zaczynajcie pozycji od tyłu, zacznijcie sobie od pozycji klasycznej, uczucie dyskomfortu w stylu "muszę kupę" jest dużo mniejsze niż pozycji "na pieska". Powodzenia:)

ogolnie mam stres teraz bo za duzo mysle a jestem przed okresem, wiec moje jelita..sa nabrzmiałe:D

Gość usunęli ten temat
bo wszyscy wypowiedzieli się, że to zboczenie. I po temacie.

Gość nie zapominaj, że
w trakcie posuwania możesz mu się zesrać na kutasa a wtedy będzie po zabawie.

Gość nie zapominaj, że
w trakcie posuwania możesz mu się zesrać na kutasa a wtedy będzie po zabawie.

Gość pamiętaj, że w trakcie
walenie cię w tyłek, możesz mu się zesrać na kutasa. I wtedy będzie po zabawie.

w koncu nie zrobilismy tego bo ja sie troce bałam..ale wsadził mi paluszek w dupe i było to bardzo przyjemne, jednoczesnie ja sie zaspokajałam miziajac łechtaczke i osiagnełam orgazm:P mysle ze powolimusze sie oswajac

Gość fokaaaaaaaaaaaaaaaaa
w sumie też nie widzę sensu próbować :) a źle wam jest w tradycyjne otwory :P ? Przemyśl to :) www.sexfotek.pl

Gość a potem ten paluszek
co go trzymał w twoim odbycia, dał ci do polizania ? Czy chociaż powąchania ? Jeżeli nie, to szkoda, bo to takie romantyczne. Musicie to wybróbować następnym razem.

Gość kobieta ktora daje sobie
wkladac facetowi do tylka to zboczona idiotka

Gość Sensor
seks analny jest bardzo przyjemny www.dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html