Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd takie dzieci????

Co za psychiczne dziecko!!! Myślicie, żeby dzwwonić na policję????

Polecane posty

Od jakiegoś czasu przez cały czas słyszałam wrzaski dziecka dobiegające z otwartego okna. W końcu nie wytrzymałam i wyjrzałam przez okno. Do sąsiadów przyjechała wnuczka. Normalnie mieszka gdzieś za granicą (nie wiem gdzie, ale to musi być jakiś chyba busz :O) Dziecko wygląda na 7-9 lat, biega same przed blokiem i......... wrzeszczy na samochody :O Stoi na chodniku, czeka na nadjeżdżający samochód, a kiedy go widzi wydziera się jak opętana (aż podskakuje przy tym :O) Nikt z jej opiekunów nie wychodzi z domu i nie zwraca na to uwagi. Chciałam to nakręcić, ale nie mam jak teraz wygrzebać aparatu, a w telefonie jest za słaba jakość. Jak myślicie robić coś z tym, czy czekać aż dostanie od tych wrzasków przepukliny?

Gość cynamon :)
rzuc w nią doniczką

Wy mówicie, że Polska to zadoopie? Kurfa, te dziecko chyba nigdy samochodu na oczy nie widziało :O Nie wiem jak się dostało do Polski... Pewnie ją w bagażniku, uśpioną transportowali :O

Gość zmiana za zmianą zmienia zmien
zadzwoń po straż miejską. Zgłoś, że nikt się dzieciakiem nie interesuje a ty później nie chcesz mieć jej na sumieniu jak ją samochód rozglizda.

Nie mam doniczek :P Może krzyknąć przez okno żeby się zamknęła? Czy raczej to by było za bardzo chamskie?

Gość dla mie to bez sensu
krzyknij, to już będziecie we dwie krzyczały :) Może jeszcze ktoś do was dołączy...

Gość a nie pomyslalas
ze ona moze byc jakas chora psychicznie???

Gość cynamon :)
mysle że dziecko tak się po prostu bawi... zawołaj ją do siebie i powiedz że jak się przymknie to dasz jej ciastko

Gość aa eemoże
autystyczna albo z adhd..

Właśnie od razu pomyślałam, że jest psychiczna, bo normalnej nawet nie przypomina :o I właśnie dlatego tym bardziej takiego dziecka nie powinno się go spuszczać z oczu :O Teraz już jej nie ma, ale jak następnym razem wyjdzie i znów zacznie wrzeszczeć, to naprawdę chyba zadzwonię w odpowiednie miejsce, i nie ważne czy mnie później sąsiedzi zlinczują, czy nie :O

zabawy to nie przypominało.... Wrzask był naprawdę przeraźliwy... Najbliższe te zachowanie byłoby autyzmowi...