Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhvnhj

Tylko facet z samochodem i pensja min 4 tys zasluguje na milosc

Polecane posty

Gość jhvnhj

reszta to niedorajdy dla mnie samochod u faceta tanszy niz za 30 tys to obciach nie czaje jak laski moga sie spotykac z niedojdami co jezdza autami za 10 tys hahaha ale to brzydkie dziewczyny

Gość blackpearl20
Tak a tylko kobieta z biustem E, 60 cm w talii, nogami do nieba i z doktoratem zasługuje na facta... oeeesu

Gość a ja mysle ze
to napisal facet.. Zalosne to jest-na sile chcecie sobie faceci udowodnic jakie to kobiety sa interesowne,jakimi sa materialistkami-a widocznie taki typ kobiet przyciagacie do siebie:0Nie wszystkie kobiety sa takie,to tak jakby powiedziec ze wszyscy faceci to swinie-owszem sporo tak ale wiem,ze nie wszyscy.A skoro faceci chcecie wierzyc ,ze kobiety(wszystkie)leca na kase to powodzenia w zyciu zycze:0

takie myslenie tylko zle swiadczy o danej osobie jak poznawalam sie z moim mezem, nie zarabialismy prawie nic, nie mielismy samochodu, ja nawet prawka, rodzicow nigdy nei bylo stac aby nam pomoc z reszta nie wymagalismy od nich tego, a dzis oboje zarabiamy po duzo wiecej niz ten Twoj prog, kazdy ma swoj samochod itd - najlepiej jest dochodzic do wszystkiego wspolnie, dla mnie facet, ktory dostal od rodzicow samochod itd nie jest nic warty - a dorabiac sie nalezy wspolnie - juz dawno minely czasy kiedy to mezczyzna utrzymywal dom, a kobieta rodzila i wychowywala dzieci

Gość blackpearl20
Heh a najśmieszniejsze jest to że faceci sami robią z siebie maszynki do pieniędzy, zarzucają nam że jesteśmy materialistkami i wogóle nic nie robimy... a jak proponuje się facetowi żeby został w domu a kobieta pójdzie zarabiac to krzyczy że to on tu jest od robienia pieniędzy...

Gość kocham Mocno
Abym ja się kimś zainteresowała musi miec conajmniej 2 auta, a najlepiej codzinnie inny typ auta;):D I znalazłam taki ideał❤️;):P

Gość mateodivar
dla mnie kobieta ktora leci na kase , to juz nie kobieta tylko towar bo inaczej sie tego nazwac nie da :( jesli wyznacznikiem jest tylko kasa to ta dziewczyna szybko zostanie zmieniona na mlodzsy ladniejszy model taka smutna prawda moje drogie blachary