Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looser228

żal mi ludzi biednych

Polecane posty

Gość looser228

siedzę dzisiaj u fryzjera, wchodzi kobieta widać, że biednie ubrana - stara spódnica, schodzone buty, ale schludna, czysta, taka miła, acz trochę przybita, przygnębiona. pyta ile kosztuje takie zwykłe obcięcię włosów, bez mycia, bez układania, oby tylko podciąć. fryzjerka mówi, że 40 zł. a ona tak spuściła oczy podziękowała i wyszła :( Tak mi się jej szkoda zrobiło, że aż coś mnie scisneło w dołku :(

Gość her komendante
ja bym za nią zapłacił bez problemu

Gość looser228
nie ważne czy to dużo czy nie, jednych na to stać, a innych nie. przecież to nie jest wina tej kobiety że jej na to nie stać :(

moze nie byla wcale biedna, moja mama nie poszlaby do fryzjera za tyle kasy a biedni ni ejestesmy :P i tez rewelacyjnie sie nie ubiera :D

Gość looser228
to znaczy że nie ma gustu, a to już od stanu posiadania nie zależy :o

Gość cobieta
nie ważne czy to dużo czy nie, jednych na to stać, a innych nie. przecież to nie jest wina tej kobiety że jej na to nie stać --------------bzdura totalna . Przy całej życzliwości dla tej kobiety - nie znasz jej - nie iwesz dlaczego ta kwota wydała jej sie za duża . Moze i rzeczywiście nie stać jej z powodu np. życoiwych - ale moze też calą forsę na automaty pusciła - albo nakupila drzewek na działkę ? może nie umie gospodarować pieniędzmi ? choć pewnie prawda jest bardzo prozaiczna - pracuje , pracuje i goowno z tego jest - nawet biednej na fryzjera przy świećie nie stać . A Twój tekst o braku gustu -----żenada .

gust kazdy jakis ma lepszy czy gorszy :o poza tym nierewelacyjnie nie oznacza byle jak, tylko np niemarkowo czy tanio :o

Gość zagubiona lezka
zgadzam sie z poprzedniczka ja nie mam tipsow zero solarki, do kina nie chodze nigdzie , pracowalam jak wol w galerii i teraz rozchorowalam sie , wynajmuje mieszkanie, zyje skromnie , yl okres ze w starych ciuchach chodzilam, i dalej chodze mimo ze na wyplate jedna sobie nakupilam troszke to i tak chodze w starych .. nie stac mnei na auto, a prawko mam od hohohoh, moja mama mi placze ze sama nie ma pieniedzy, a z biednej rodziny nie pochodzimy, moj ojciece umarl, wyplaty najnizsze, ale wiedzcie tacy ludzie wiedza co to jest limit , ze chce ale nie moge sobie na to pozwolic..... przezylam rozstanie z chlopakiem.. do dzis nie moge dojsc do siebie, a nawet nie moge sobie jakos dogodzic w sensie cos kupic gdzies wyjechac, nic , czesto sie modle , bo to mam za darmo i dobrze mi z tym

Gość eho nic nie ma o
ehhhh:(

Gość w moim miescie za obciecie umy
cie i ulozenie place 20 zlotych

rozumiem tę kobietę - sama nie mam na fryzjera :o przez ostatnie miesiące (pierwsze na własny rachunek) poznałam niestety uczucie bezradności i bezsilności, gdy masz w portfelu 10 zł, a do wypłaty daleko :o strach, co będzie dalej i upokorzenie

Zrób to co robi większość babek w twojej sytuacji - znajdź sobie sponsora i puszczaj się za kasę :D

Gość jak by mi zaśpiewali 40 zł
za podcięcie też bym wyszła :D

ja nie płace za takie rzeczy :o ludzie biedni są zwyczajnie głupi, gdyby nie byli głupi, to nie byliby biedni 🖐️

lepiej być biednym, głupim i uczciwym, niż dawać tyłka za kasę jakiemuś staremu, spoconemu, obleśnemu dziadowi :classic_cool:

Gość są różne rodzaje inteligencji

nie ma co filozofować - chodzi o inteligencję życiową, spryt i umiejętność radzenia sobie 🖐️

Gość ahulaa
:-) o rany,gdzie ten fryzjert sie znajduje :-) czyzby to jakios salon z 6 gwiazdkami i fachowcami o miedzynarodowej sławie :-) 40 za zwykłę obciecie,bez mycia i modelowania :-) U nas za takie cos biora od 10 do 20 zł i to z myciem.