Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ereureit rtu uh

liceum zaoczne czy uczesczal ktos ?

Polecane posty

Gość ereureit rtu uh

Jestem dorosla chcialabym zaczac nauke w liceum zaocznym moze byc prywatne czy znacie osoby/badz ktores z was , ktore uczesczaly do takiego liceum ? dziekuje za kazda rade .

Gość tez chce sie wybrac
jestem po gimnazjum ale na swiadectwie same 2 :O kilka lat mieszkam zagranica ,ciekawie czy mnie przyjmna :O

Gość ereureit rtu uh
ja przerwalam technikum w 1 roku , rowniez wyjechalam zagranice no jestem bardzo ciekawa jak to wszytsko wyglada, rowniez nauka etc.

a ja zaczynam 3 klase liceum zaocznie. tzn. przenosze się z dziennej szkoly. ale niezbyt wiem co i jak.

Gość tez chce sie wybrac
a z tymi 2 na swiadectwie to ciekawa jestem czy mnie przyjmna :O jak sobie pomysle o matematyce to wlosy mi sie jeza :D

Gość ereureit rtu uh
ja planuje przeniesc sie za rok do Polski na stale , wiec dlatego rowniez chce podejsc do liceum , pozniej policealna szkole tylko nie orientuje sie czy potrzebna jest matura ?

ja do liceum poszłam od razu po zawodówce, chodziłam codziennie od 15 na lekcje. To było państwowe liceum i ulg rzadnych nie było. Mature pisaliśmy razem z uczniami z dziennego. Podręczniki też jak do dziennego mieliśmy.

Gość ereureit rtu uh
dziekuje za wpisy

Gość nunui
jak mozna nie skonczyc liceum?:O

Gość Liceastka
Polecam zaoczne liceum!! Jestem od 1.5 roku w NOVA w Bydgoszczy i nie narzekam ;) Wystarczy pilnować frekwencji ;) Jeśli jesteś zainteresowany to mogę Ci powiedzieć, że zapisują też na wyższe semestry, więc możesz się przenieść bez problemu ;)

Gość Beata Chwolik

ja chodziłam do prywatnego liceum, nie zaocznego tylko normalnie dziennie 😉 A chodziłam Niepublicznego Liceum nr 6 w Warszawie przy ul. Bacha. Bardzo dobrze przygotowano nas do matury. Dzięki tutejszym nauczycielom i temu przygotowaniu dostałam się na wymarzona uczelnię.