Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miona

Jakie serum do twarzy polecacie ?

Polecane posty

Gość Miona

Jak wyżej :-)

Gość Polecam Ci
atw fast :) super jest :)

Gość Miona
Dzięki :-) Co w nim Cię tak zachwyciło ? Ktoś jeszcze coś poleci? Dodam,że mam 30 lat i trochę odwodnioną cerę...

Gość Polecam Ci
są to kosmetyki w pełni naturalne, dla mnie to akurat bardzo ważne. Dodatkowo jest w stosunkowo dobrej cenie, wydajny, ma świetną konsystencję. Bardzo dobrze nawilża.

Gość Miona
Jeszcze ktoś coś doradzi ? :-)

Gość magda

Co do tych naturalnych kosmetyków to próbowałam już kilku różnych opcji i ostatecznie wydaje mi się, że najlepiej na mojej skórze sprawdza się ---> https://noyau.pl/produkt/ochronne-serum-antyoksydacyjne-antipollution-antioxidant-serum. rzeczywiście 100% naturalne więc można bez obaw je stosować. Dodatkowo w dobrej cenie szczególnie jak przeliczysz sobie koszt 1ml w porównaniu z konkurencją, która ma mniejsze opakowania kosmetyków.

Gość Rurkova

Chyba najlepsze z jakim miałam do czynienia ostatnio to serum Japan lift od Bielendy regenerujące. Działa też przeciwmzarszczkowo i można je używam na dzień i na noc. Ma w składzie peptydy ryżowe i olej tsubaki, który jest mocnym antyoksydantem i wysokiej zawartości kwasów omega, w skrócie... Warto 😉