Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viviana

W co ubrać noworodka na spacer przy 20 stopniach?

Polecane posty

Gość Agnaaaaaaaaa
a jeżeli nie kombinezon to są fajne dresiki polarowe, myślę, ze chyba było by odpowiedniejsze,a w razie wiatru zawsze możesz przykryć pieluszką flanelową, ja tak robiłam z synkiem.

Gość xxxxxxyyy
Agnaaaaaaaaaaa to ja napisalam i wcale sie tego nie wstydze ani nie licytuje. Dziecko od malego bylo raczej lekko ubierane - lekko ale z glowa - to naprawde da sie zrobic:) i teraz jest mu zazwyczaj cieplej niz innym - bylo na krotki rekaw i bylo cieplutkie nawet raczki mialo cieple - ja zreszta tez bylam na krotki rekaw i bylo mi cieplo, bo to akurat takie naslonecznione miejsce, a jak taki maluszek wspina sie na schodki zjezdzalni to dla niego ogromny wysilek i tym bardziej mu goraco. Zasadniczo kazdy powinien ubierac wedlug siebie - ja osobiscie nie lubie kurtek dla niemowlakow, bo one przewaznie nie maja szyji i suwaki je uwieraja a pozatym boje sie, ze moglabym niechcacy przyciac skore. Juz wole zalozyc polarek, sweterek i wsadzic do spiworka lub okryc kocykami - wtedy tez latwiej dolozyc jedna wastwe lub zdjac w zaleznosci od pogody, ale to tylko moje zdanie.